reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

A jakiś testy owulacyjne polecacie?
Najlepiej takie, które mogłabym zamówić przez internet. Niby wszystko na luzie ale jak jestem kilka dni przed @ to bardzo o tym myślę [emoji1751]. Chyba muszę przestać ale jakoś tak ciężko. Też tak macie? A jak już jestem po @ to jest luz [emoji23]
Niby na luzie ale dzisiaj do mnie doszło że jednak nie na luzie[emoji1787][emoji1787] nakręciłam się mega a jutro będzie rozczarowanie i łzy.

Ja jakie mogę polecić to clear Blue inne się u mnie nie sprawdzają.

reklama
Ja przyznaje, ze mnie forum tez trochę przeraziło. Trafiłam na jakiś post i trochę się poczułam niekomfortowo jak coś napisałam. Ale nie dałam się złamać i dołączyłam tu.

Także, dziewczyny! Wspierajmy się. Nakręcanie jest normalne.. Te które się nie nakręcały to w większości nie spodziewały się ciąży i nawet pewnie nie myślały o tym :)

Mamy tu wsparcie na wątku. Damy wszystkie radę. Ja w Nas wierze.

Właśnie wróciłam z pracy i czuje ból podbrzusza jakby na okres.. ale nie do końca. Już świruje, także idę na spacer. Trzymam kciuki za jutrzejsze testy ❤️

Jednak wątpliwości rozwiane :( No cóż czekam na @
IMG_20200707_203555.jpeg

No co Wy ... Ja nic nie widzialam ,wywalilam test i zasypalam bo już mi się zdarzało wyciągać [emoji85][emoji85] Ale jak ja 41 DC to krechy powinny być mega mocne .

reklama
Do góry