K
Katijah
Gość
Co do jajnika to nie ma owulacji na przemianHej dziewczyny :-) kiedyś pisałam Wam o mojej ciąży , że wynik był dodatni (beta 701) ale później niestety okazało się że to była ciąża biochemiczna. To był cykl wrześniowy. Teraz jestem w kolejnym cyklu . Czekam na okres który ma być za dwa dni. Po tamtej ciąży biochemicznej , byłam u lekarza , wszystko ładnie się oczyściło tylko na lewym jajniku pojawiła się torbiel krwotoczna . Więc dziś byłam na badaniu usg na kontroli tej torbielki. Okazało się że zmalała i nie trzeba się nią przejmować . ALE CO MNIE ZASKOCZYLO dziewczyny! Pani wykonująca usg powiedziała że moje endometrium wskazuje że mogę być w ciąży i że jest ciałko żółte a ja do niej że to niemożliwe bo owulację wg usg po ciąży biochemicznej miałam mieć z lewego jajnika który jest niedrożny ! A ona że owulacja była z prawego Myślę sobie : "jak to drugi raz z prawego ?" . No ale dobra . Kazała zrobić betę to ja siup na badanko . Wynik po 15:00. Odbieram a tu <1,20 . zaskoczyłam się i wkurzyłam bo niepotrzebnie mi narobiła nadziei