Mimi94
Fanka BB :)
Kurde sorki to Cię z kimś pomyslilam... [emoji23]Nie [emoji4] nie ja, do poznania mam co prawda jakieś 3 godz drogi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde sorki to Cię z kimś pomyslilam... [emoji23]Nie [emoji4] nie ja, do poznania mam co prawda jakieś 3 godz drogi
Ja tam raczej wątpię w takie rzeczy, to są rzadkie przypadki, a to jest po prostu standardowa @Ale w początkach ciąży tez występują plamienia.. wiec może jeszcze jest jakaś nadzieja a jak nie to głowa do góry
Tak, jest cudowny. Zrobił mi moją ulubioną kolację, zabrał na krótki spacer... Od razu lepiejDobrze że masz w nim prawdziwe wsparcie wracaj do nas w duchu nadzieji na nowy cykl
Napewno będzie dobrze. Trzymam kciuki [emoji110][emoji110] wszystko się uda wierzę w to. [emoji3059][emoji3059]@młoda1994 melduję się po dzisiejszej wizycie[emoji16] Endo mam ładne 9mm w czwartek drugi podgląd i w przyszły wtorek prawdopodobnie będę mieć KRIOTRANSFER[emoji2958] boje się ale wierzę że będzie dobrze[emoji3590] proszę trzymaj za mnie i mojego kropka kciuki[emoji110][emoji256]
Oj jak Cię doskonale rozumiem. Coś jednak jest w tym trzecim cyklu nieudanych starań. Postanowiliśmy Z mężem (no prawie) że idziemy do kliniki i tak na czwartek jesteśmy umówieni do bociana na wizytę.
Hahaha ja może trochę nie w temacie ale mi się skojarzyło u mnie w mieście jest taki pracodawca (sklep ma) który przez ponad pół roku szukał ekspedientki i co jakaś zatrudniał to ona w ciążę i tak "zrobił" 8 dzieciaków jak klinika niepłodnościJeśli w Szczecinie to podobno dr Ciepiela już wiele dzieci zrobił
Hahaha ja może trochę nie w temacie ale mi się skojarzyło u mnie w mieście jest taki pracodawca (sklep ma) który przez ponad pół roku szukał ekspedientki i co jakaś zatrudniał to ona w ciążę i tak "zrobił" 8 dzieciaków jak klinika niepłodności
No to dla takich rodziców nie długo musi znaleźć się fasolka w brzuszku czekam razem z TobąTak, jest cudowny. Zrobił mi moją ulubioną kolację, zabrał na krótki spacer... Od razu lepiej
Ostatnio gdzieś mi mignął artykuł, że ginekolog z Holandii ojcem dzieci swoich 17 pacjentek