reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Mierzenie temp dodatkowo potwierdzi, że owu była. Test pokazuje kiedy bedzie/jest a temp kiedy była. Dodatkowo można zobaczyć ile trwają poszczególne fazy cyklu, czy są prawidłowe, czy ciałko żółte daje rade i skok temp jest dobry. Czasami zaoszczędza pieniędzy na testy [emoji28] ale to już zależy kiedy spada temp[emoji2368] niektórym dzień przed@ niektórym po itd itd

Jeee a mi idzie mój termometr [emoji16] porobie screeny Twoich wypowiedzi, żeby Cię później nie katować za bardzo [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

reklama
Myślisz ze mierzenie temperatury to tez dobry sposób ? Do Tej pory robiłam Tylko testy owu i dziwnie wychodziły, kilka dni np tak jakby pozytywny, tylko ciut bledsze kreseczki :/ nie wiadomo w końcu było który jest wiarygodny 🙄czyli miałabym mierzyć temperaturę od początku cyklu i jeśli występuje owulacja to temp jest wyższa ? 🤔
Test owulacyjny jest wtedy pozytywny, kiedy druga kreska jest tak samo ciemna, jak testowa, lub ciemniejsza. U mnie w tym cyklu tak to wyglądało:

Załączniki

• D3663EBB-85B2-4065-A457-2117E3CE330F.jpeg
    D3663EBB-85B2-4065-A457-2117E3CE330F.jpeg
    109,1 KB · Wyświetleń: 92
My identycznie, też dwa lata po ślubie i 10 lat razem [emoji28][emoji2372] tylko że obydwoje mamy po 25 lat [emoji6]
Dla Nas wydaje się to być najlepszy czas, jesteśmy dwa lata po ślubie a razem już 10 [emoji33] wyszaleliśmy się porządnie na studiach [emoji28] i po prostu czujemy, że bardzo tego chcemy oboje [emoji4]

reklama
Do góry