reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dlaczego u was jak pęcherzyk ma 18 mm to owu za 3 dni, a u mnie też 18 mm rano i owu ma być jutro?? Właśnie zrobiłam owu i testowa dużo ciemniejsza niż kontrolna czyli by wychodziło na to, co mówił mi dziś gin[emoji53]
U mnie taki pecherzyk był w poniedziałek, a owulacja była wczoraj albo dziś, wczoraj rano miałam peak na teście owu. Ale! Na testach jest zawsze napisane, że po tym pozytywnym, owu nastapi w ciagu 24-48 godzin.

Ja też mieszkam w DE i u mnie w ogóle nie zrobię badań prywatnych. Do Pl nie zjadę jeszcze przez najbliższy rok. Na wszystko skierowanie.
Mój gin tu w DE powiedział, że z jego punktu widzenia jest wszystko ok i musze szukać pomocy najlepiej w PL bo tu prowadzenie w prywatnej klinice wyjdzie horrendalną sume. Mam momenty załamania tym stanem, tym, że się nic nie dzieje. Niby owu jest (co jakiś czas gin pokazywał pecherzyk) ale jest teżto plamienie czasem tuż przed @. Jakby żółto brązowe, czasem jasne czasem jak czekolada, bezwonne. Mam je co jakiś czas od dwóch lat. Rok temu miałam podwyższona prolaktyne okresowo, bralam krótko bromergon a wcześniej duphaston. Przez to, że mieszkam tak daleko lekarza czuje sie okropnie

Tak czytam teraz co piszecie o lekarzach i ich opiniach o testach owu i teraz nie wiem czy je kupować w kolejnym cyklu [emoji2370] A tak się już nakrecilam na nie [emoji85]

U mnie taki pecherzyk był w poniedziałek, a owulacja była wczoraj albo dziś, wczoraj rano miałam peak na teście owu. Ale! Na testach jest zawsze napisane, że po tym pozytywnym, owu nastapi w ciagu 24-48 godzin.

Tak wiem [emoji3526] jak pik był dzis to owu do 48 h. We wtorek mam wizytę to podejrzę czy już pękł.

Dlaczego u was jak pęcherzyk ma 18 mm to owu za 3 dni, a u mnie też 18 mm rano i owu ma być jutro?? Właśnie zrobiłam test owu i testowa dużo ciemniejsza niż kontrolna czyli by wychodziło na to, co mówił mi dziś gin[emoji53]
Mi gin powiedział, że pecherzyk przyrasta dziennie o 2mm i polecił współżyć dzień przed owu czyli jak pęcherzyk miał by mieć 22mm hmm aplikacja też niby wyliczyła owu na czwartek (24mm)

reklama
Do góry