Silence85
Fanka BB :)
Powiem wam że też czuję takie klucia. Ale zawsze przed miesiaczka je czułamJa dziś też miałam takie kłucie, az się zdziwilam, może to dobry znak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiem wam że też czuję takie klucia. Ale zawsze przed miesiaczka je czułamJa dziś też miałam takie kłucie, az się zdziwilam, może to dobry znak
Mi się to dzieje tak już 4 dzień gdzieś .... Ale oby nam na dobrą wróżbę!Ja dziś też miałam takie kłucie, az się zdziwilam, może to dobry znak
Mnie przed okresem tylko pobolewał podbrzusze i to też dopiero 2,3 dni przed okresem, a do okresu jeszcze 10 dni, zobaczymyPowiem wam że też czuję takie klucia. Ale zawsze przed miesiaczka je czułam
A ja właśnie może i kiedyś podobne miałam, ale już w trakcie krwawienia , zawsze sobie to tłumaczylam tym że kłuje bo się złuszcza itp , itd. no zobaczymy nic innego wogole nie zwróciło mojej uwagi ale i nie miewam mocnych PSM więc czekam sobiePowiem wam że też czuję takie klucia. Ale zawsze przed miesiaczka je czułam
Ej ej ej czekaj bo ja odpisałam na szybko a teraz patrzę kto napisał! Eeeeejjjjj no to może NAPRAWDĘ dobry znakPowiem wam że też czuję takie klucia. Ale zawsze przed miesiaczka je czułam
Mimo wszystko się nie nastawiam. Czekam do jutra. Beta wyjaśni wszystko. Brzuch boli jak na @ pewnie w nocy dostanęEj ej ej czekaj bo ja odpisałam na szybko a teraz patrzę kto napisał! Eeeeejjjjj no to może NAPRAWDĘ dobry znak
Oj no ja rozumiem się nie nastawiać ,bo szkoda się zawieść ale tu nie ma wątpliwości że kreska jest i że będzie dobrze! Chociaż doskonale rozumiem takie podejście to myślę że nie ma co myśleć negatywnieMimo wszystko się nie nastawiam. Czekam do jutra. Beta wyjaśni wszystko. Brzuch boli jak na @ pewnie w nocy dostanę
Cień cienia kreski. Im bardziej się przyglądam to mam wrażenie że już znikłyOj no ja rozumiem się nie nastawiać ,bo szkoda się zawieść ale tu nie ma wątpliwości że kreska jest i że będzie dobrze! Chociaż doskonale rozumiem takie podejście to myślę że nie ma co myśleć negatywnie
Ja ja widziałam a naprawdę były testy że dziewczyny widziały a ja nie ,czyli jak z moja wada wzroku widać to widaćCień cienia kreski. Im bardziej się przyglądam to mam wrażenie że już znikły