reklama
Może owulacja była przesunięta...Ale wiesz, żeby tydzień nawet różnicy czasem? [emoji33] W pierwsze ciąży miałam tak, że nie spodziewałam się ciąży i dopiero jak nie dostałam @ to.zrobilam ale wyszedł negatyw! Dopiero po kilku następnych dniach wyszedł pozytywny [emoji848] [emoji1745]
To tak jak np jesteś w ciąży i wychodzi 6 tydzień idziesz do gina nie ma nic i ciąża jest do tyłu o tydzień [emoji848] więc to może jakoś tak działa xD
Cykl wtedy wyszedłby może dłuższy , ale się nie dowiedziałaś bo była ciąża xD
Ale nie pamiętam który to był DC niestety [emoji4]U ciebie trochę bardziej widać [emoji16] ale mi ręce drżą i nie mogę ostrości złapać [emoji23]
Ancka
Fanka BB :)
Ja w pierwszej ciąży zrobiłam w dniu spodziewanej bo koleżanka w pracy dostała a ja nie a szłyśmy łeb w łeb przez pół roku i były dwie bordowe krechy ale teraz nie ryzykuje wcześniej testować niż w dniu bo ciąża ciąży nie równa chce okres albo kreski
CzarnaMamba21
Ja robiłam tydzień przed i wyszły kreski. Nie chcielibyście wiedzieć jakie xD ale były
Ale wiesz, żeby tydzień nawet różnicy czasem? [emoji33] W pierwsze ciąży miałam tak, że nie spodziewałam się ciąży i dopiero jak nie dostałam @ to.zrobilam ale wyszedł negatyw! Dopiero po kilku następnych dniach wyszedł pozytywny [emoji848] [emoji1745]
Kingaaaaa30
Witam. Dziewczyny co byście zrobiły.... na 19.10 mam się stawić do szpitala na laparoskopię... data wyznaczona i miałam kontaktować się z lekarzem, jak dostanę okres (planowo miał być dopiero w niedzielę, ale lekarz wpisał z nadzieją że będize wcześniej) i dostałam dzisiaj. Z jednej strony się cieszę z drugiej sama nie wiem czy iść ( trochę ze względu na absencję w pracy, trochę obawiam się samej operacji i czy to ma sens. Co byście zrobiły?
Silence85
Robimy. Dzieci do szkoły szybko zaprowadze i po drodze kupię testWidać dwie! Robimy rano i zobaczymy jak to wyjdzie
Gratulacje kochana
CzarnaMamba21
A no. I dwa razy mi wyszły tydzień przedAle wiesz, żeby tydzień nawet różnicy czasem? [emoji33] W pierwsze ciąży miałam tak, że nie spodziewałam się ciąży i dopiero jak nie dostałam @ to.zrobilam ale wyszedł negatyw! Dopiero po kilku następnych dniach wyszedł pozytywny [emoji848] [emoji1745]
reklama
Katia90
Ja dziś też miałam takie kłucie, az się zdziwilam, może to dobry znakJa też nie, dlatego myślę że może coś się tam dzieje ale nie jest to dokuczliwe więc poczekam