Idź właśnie , szybciej wstaniesz i powtórzysz [emoji4] tylko kup taki sam test i najlepiej z pierwszego moczu jak dasz radę [emoji16]Chyba dziś nie zasnę [emoji85]
reklama
Silence85
Fanka BB :)
Tak zrobięIdź właśnie , szybciej wstaniesz i powtórzysz [emoji4] tylko kup taki sam test i najlepiej z pierwszego moczu jak dasz radę [emoji16]
Więc dobranoc i się nie stresuj [emoji4]Tak zrobię [emoji3590]
Silence85
ale czy zasnę to nie wiemWięc dobranoc i się nie stresuj [emoji4]
princess_88
Uda się nam, zobaczysz Może trochę dłużej nam to zajmie ale tak naprawdę potrzeba nam jednego jajeczka i jednego plemnika trzymam kciuki!Ja też myślałam że mam owulacje a okazało się że nie mam teraz była po clo ale też tylko z jednego jajnika.. Starania były w tym czasie a i tak nic z tego nie wyszło, mój jak już pójdzie na badania to po nowym roku, tez łatwo nie będzie go przekonać ale moze nie będzie tak źle.. Jak coś wspominałam mu to mówił że teraz pandemia oi on po lekarzach nie będzie chodził Nie wiem co przyniesie los, zobaczymy. ☺☺
młoda1994
A wyszedł pozytywny?Dobra, jest 6 rano i wstałam tylko dziecku mleko zrobić. Zapomniałam zrobić testu a sikalam w nocy 3 razy i teraz. Czy jak o 8 wstane to będzie to „poranny” mocz czy lepiej poczekac jeden dzień?
Wczorja test robiłam po 16...
Silence85
Z tego co czytałam to wystarczy by minimum 4godziny siusiu nie robićDobra, jest 6 rano i wstałam tylko dziecku mleko zrobić. Zapomniałam zrobić testu a sikalam w nocy 3 razy i teraz. Czy jak o 8 wstane to będzie to „poranny” mocz czy lepiej poczekac jeden dzień?
Wczorja test robiłam po 16...
Silence85
Ja pobralam próbkę. Ale zrobię za pół godziny. Idę córkę do szkoły zaprowadzic, i z powrotem kupię test. Czytałam że może stać 2 godz. Apteka od 8. Po drodze jest laboratorium i mam nadzieję że się wyrobię. W godzinę na bank się wyrobię
reklama