reklama
Hanciaaq
Fanka BB :)
Czyli razem testujemy z rana!Rano zrobię siusiu i szybko pójdę po kolejny test. Aptekę mam obok.
Anio0lek
Widać druga kreskę
A mnie nurtuje jedna rzecz, jak to jest ,że u niektórych widać dwie kreski na długo przed terminem @, a u niektórych nawet w dniu spodziewanej miesiączki nie widać nic, nawet cienia wiem, że to od zagnieżdżenia zależy ale aż taka różnica?
A mnie nurtuje jedna rzecz, jak to jest ,że u niektórych widać dwie kreski na długo przed terminem @, a u niektórych nawet w dniu spodziewanej miesiączki nie widać nic, nawet cienia wiem, że to od zagnieżdżenia zależy ale aż taka różnica?
Widać !! Te testy są na prawdę dobre , więc ciąża jest [emoji4][emoji4]Na żywo lepiej te kreski widać jak na zdjęciu
Używałam je 4 lata temu i nigdy mnie nie zawiodły [emoji3590]
To raczej będzie zależało od zagnieżdżenia się [emoji4]Widać druga kreskę [emoji16][emoji16][emoji16]
A mnie nurtuje jedna rzecz, jak to jest ,że u niektórych widać dwie kreski na długo przed terminem @, a u niektórych nawet w dniu spodziewanej miesiączki nie widać nic, nawet cienia [emoji848][emoji848][emoji848] wiem, że to od zagnieżdżenia zależy ale aż taka różnica? [emoji33][emoji33][emoji33]
reklama
Anio0lek
Ale wiesz, żeby tydzień nawet różnicy czasem? W pierwsze ciąży miałam tak, że nie spodziewałam się ciąży i dopiero jak nie dostałam @ to.zrobilam ale wyszedł negatyw! Dopiero po kilku następnych dniach wyszedł pozytywnyTo raczej będzie zależało od zagnieżdżenia się [emoji4]