reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Nastrój... Średni. Jedtem zdezorientowana. Okres spóźniał mi się tylko 2 razy w obu ciążach. A teraz się spóźnia a testy negatywne i chociaż wiem że w tym momencie są 100% miarodajne to gdzieś tam się ludze że się jednak mylą
Jutro się wszystkiego dowiesz u gina, może miałaś dużo stresów w tym cyklu? Albo zmieniłaś dietę, duży wysiłek fizyczny? Wiele czynników może wpłynąć na opóźnienie @

reklama
U mnie początek starań do testowania trochę czasu ja po tabletkach anty brałam 3 lata 27.09 ostatnia@ 6.10 delikatne brązowe plamienie więc czekam do końca października na @.

Ja byłam zrobić betę..
Miałam ostatni test ciążowy w domu, więc go zrobiłam no i dalej pozytywny dosłownie już po 20 sekundach były kreski.
Czekam na wyniki i w środę do lekarza. Tak bym chciała, żeby już coś zobaczył
A jak się czujesz fizycznie? Nie martw się, wszystko będzie dobrze, widocznie ostatnio było za wcześnie żeby coś zobaczył, może owulacja Ci się przesuneła?

reklama
A jak się czujesz fizycznie? Nie martw się, wszystko będzie dobrze, widocznie ostatnio było za wcześnie żeby coś zobaczył, może owulacja Ci się przesuneła?
Fizycznie to mam dużo śluzu, piersi mnie bolą konkretnie i mam takie lekki pobolewanie w dole brzucha szczególnie wieczorami. Owulacja napewno się przesuneła, bo mam cykle i 40 dniowe czasami....

Do góry