młoda1994
Fanka BB :)
Ja najpierw walnęłam gafę na forum z tym dpo dopiero dziewczyny mnie uświadomiły co to tak naprawdę znaczy.Tez zachodziłam w głowę [emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja najpierw walnęłam gafę na forum z tym dpo dopiero dziewczyny mnie uświadomiły co to tak naprawdę znaczy.Tez zachodziłam w głowę [emoji23][emoji23]
Zdarza się, nikt nie jest nieomylnyJa najpierw walnęłam gafę na forum z tym dpo dopiero dziewczyny mnie uświadomiły co to tak naprawdę znaczy.
Cześć ☺ Mam nadzieję, że długo tu nie zagościsz, to będzie Twój pierwszy cykl starań? Jeśli chcesz, opowiedz coś o sobieHey! czytam was już jakiś czas a dzis po wizycie u gin postanawiam dołączyć lekarz nie widzi przeciwskazań poza pora roku i szalejącym wirusem
Tez mam lamette dzisiaj ostatni dzien brania i jutro podglad co tam słychać w kurniku..Ja tez mam lamette.. czekam na @ i sie zabieram za branie
Tak to pierwszy cykl starań najpierw z mężem nie mieliśmy możliwości bo zaraz po ślubie wyjechałam na 9miesiaczne szkolenie a teraz sytuacja z pracą się unormowała więc stwierdzilismy ze w sumie można próbować, oboje mamy po 26lat jesteśmy 1.5 po ślubie znamy się 10lat dziś się uśmiałam na wizycie bo przypadkiem wyszło akurat że dziś był widoczny pęcherzyk graffa sam gin mówił że jakbyśmy to zaplanowali ciężko by było się tak dobrze w termin wbic opisowo dziś 14dcCześć ☺ Mam nadzieję, że długo tu nie zagościsz, to będzie Twój pierwszy cykl starań? Jeśli chcesz, opowiedz coś o sobie
No to w takim razie życzę powodzenia i owocnych starań Jeśli czegoś nie będziesz pewna, śmiało pytaj same świetne babki tu sąTak to pierwszy cykl starań najpierw z mężem nie mieliśmy możliwości bo zaraz po ślubie wyjechałam na 9miesiaczne szkolenie a teraz sytuacja z pracą się unormowała więc stwierdzilismy ze w sumie można próbować, oboje mamy po 26lat jesteśmy 1.5 po ślubie znamy się 10lat dziś się uśmiałam na wizycie bo przypadkiem wyszło akurat że dziś był widoczny pęcherzyk graffa sam gin mówił że jakbyśmy to zaplanowali ciężko by było się tak dobrze w termin wbic opisowo dziś 14dc
Z tego pęcherzyka kiedy już pęknie wychodzi komórka jajowa czyt. Owulacja dziś - jutroMoje doświadczenia w takich rzeczach jest zerowe. U ginekologa byłam 4 razy w życiu, tylko po to, żeby wykonać cytologię czy zwykłe badanie kontrolne. Zero pojęcia o pęcherzykach i innych rzeczach