reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Też mialam takie odczucia zrobilam bo powinnam zacząć brać tabletki na to moje uszkodzone kolano a w ciazy nie są wskazane. Ale brzuch mnie boli jakbym miala @ zaraz dostać [emoji848]niewiem co mam myśleć

Nie myśleć za dużo! To ponoć często się zdarza, takie bóle, tam w środku dużo zmian zachodzi [emoji6] uwazaj na siebie i bądź tak spokojna, jak się da [emoji4] wszystko będzie dobrze! [emoji16]

Nie myśleć za dużo! To ponoć często się zdarza, takie bóle, tam w środku dużo zmian zachodzi [emoji6] uwazaj na siebie i bądź tak spokojna, jak się da [emoji4] wszystko będzie dobrze! [emoji16]
Obyście miały racje 😏 staram się myśleć pozytywnie ale.... Co chwile latam do toalety bo mam wrazenie ze okres dostalam😑 poczekam ze dwa dni i powtórzę jeszcze test zanim umówię się do lekarza. Dziękuję wszystkim za gratulacje 😍😘😍

Możesz się jeszcze wspomagać testami owu. Nie zawsze się sprawdzają, ale mogą pomoc w rozpoznaniu kiedy owu może wystąpić [emoji4]
My czekaliśmy na 2 kreski rok. Prowadziła kalendarzyk, ale nic z tego nie wychodziło. W końcu kupiłam zwykle testy owulacyjne z allegro..
1 cykl testowania i okazało się, że moja owulacja nie jest wtedy kiedy zawsze myślałam. Wczoraj zobaczyłam 2 kreski na teście ciążowym. Jestem w szoku, że testy owulacyjne z allegro pomogły. Ja szczerze polecam, chętnie oddam około 40 sztuk, bo tyle mi zostało... Szykowalam się na kolejny cykl i kupiłam więcej.

My czekaliśmy na 2 kreski rok. Prowadziła kalendarzyk, ale nic z tego nie wychodziło. W końcu kupiłam zwykle testy owulacyjne z allegro..
1 cykl testowania i okazało się, że moja owulacja nie jest wtedy kiedy zawsze myślałam. Wczoraj zobaczyłam 2 kreski na teście ciążowym. Jestem w szoku, że testy owulacyjne z allegro pomogły. Ja szczerze polecam, chętnie oddam około 40 sztuk, bo tyle mi zostało... Szykowalam się na kolejny cykl i kupiłam więcej.
Ja chętnie odkupiła bym kilka :)

Obyście miały racje [emoji57] staram się myśleć pozytywnie ale.... Co chwile latam do toalety bo mam wrazenie ze okres dostalam[emoji58] poczekam ze dwa dni i powtórzę jeszcze test zanim umówię się do lekarza. Dziękuję wszystkim za gratulacje [emoji7][emoji8][emoji7]

Do lekarza najlepiej przy 6tc albo i 7. Wcześniej to może nic nie widzieć i nic nie potwierdzić. Tak mi zaleciła moja gin [emoji6]

reklama

Mi piku nie pokazały, a miałam monitoring i ponoć owu była. Ale dużo dziewczyn je chwaliło tu, wiec może po prostu mnie te testy nie lubią [emoji16] lepiej mi się inne sprawdzały [emoji4][emoji2368]

Do góry