reklama
A ty kiedy test robisz bo my w tym samym momencie cykluGratulacje
Ja tez jestem z tyłozgieciem i chyba sie udalo chociaz jeszcze noewierzeNie miałam problemu, ale piszą o pozycji w której najlepiej
HeraUnique
Fanka BB :)
Raczej nie będę musiała jutro mam planowo dostać @, pierwszy termin a w domu nawet testu nie mam zrobię jutro jak kupię gdzieś dzisiaj I bardzo się cieszę z Twoich. 2kresekA ty kiedy test robisz bo my w tym samym momencie cyklu
HeraUnique
Czyli dorysowalas 2 kreskę, żeby nie bylo, że my takie złe?A wy ponoć wredne baby z dużą wadą wzroku jesteście
K
Katijah
Gość
Czyli dorysowalas 2 kreskę, żeby nie bylo, że my takie złe?
K
Katijah
Gość
My widzimy jak jest coA wy ponoć wredne baby z dużą wadą wzroku jesteście
Też mialam takie odczucia zrobilam bo powinnam zacząć brać tabletki na to moje uszkodzone kolano a w ciazy nie są wskazane. Ale brzuch mnie boli jakbym miala @ zaraz dostać niewiem co mam myślećRaczej nie będę musiała jutro mam planowo dostać @, pierwszy termin a w domu nawet testu nie mam zrobię jutro jak kupię gdzieś dzisiaj I bardzo się cieszę z Twoich. 2kresek
HeraUnique
Myśl pozytywnie! Najważniejsze pierwsze 2 kreski teraz witaminki i pozytywne myślenie, co byś miała 9 nudnych miesięcyTeż mialam takie odczucia zrobilam bo powinnam zacząć brać tabletki na to moje uszkodzone kolano a w ciazy nie są wskazane. Ale brzuch mnie boli jakbym miala @ zaraz dostać niewiem co mam myśleć
reklama
Jak na to wpadłaś?Czyli dorysowalas 2 kreskę, żeby nie bylo, że my takie złe?