reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Czy ja wiem czy tak zaraz bach i po zabawie?[emoji848] przecież zostaje kilka dobrych miesięcy na wolny seks a dla niektórych może i nawet lepszy niż podczas starań.[emoji85] Wielu kobietom w ciąży libido szybuje w górę jak szalone i dopiero wtedy zaczyna się prawdziwa zabawa [emoji48][emoji28][emoji28][emoji28]

No właśnie słyszałam o tym wysokim libido w ciąży ale to chyba mit jakiś bo u mnie nic takiego nie miało miejsca 😂

Z tyłozgięciem zachodzi się normalnie. Ile ja się o tym naczytałam i nabałam a potem połowa forum miała tyłozgięcie i brak problemów. Tylko ból krzyża jest z tym związany. Zalecają pozycję od tyłu i przytrzymanie zawartości do rana ale czy to faktycznie pomaga...

Ostatnia edycja:
reklama
Niby tak ale nigdy tak nie miałam a apke mam z pół roku

Ja nigdy nie miałam plamienia srodcyklicznego a teraz miałam po owu aż do okresu swą razy począwszy od pierwszego cyklu starań i nie było spowodowane NICZYM [emoji16] zbadana wzdłuż i wszerz [emoji16] hormony, tarczyca, stany zapalne, cytologia - wszystko spoko [emoji123] uspokoiło się samo po 2 miesiącach [emoji16]i raz miałam cykl ponad 50 dni przy cyklach ok 30 sniowych i nie byłam w ciąży, nie miałam stresu, choroby, innych nieprawidłowości. Zdarza się [emoji16]

No właśnie słyszałam o tym wysokim libido w ciąży ale to chyba mit jakiś bo u mnie nic takiego nie miało miejsca 😂

Z tyłozgięciem zachodzi się normalnie. Ile ja się o tym naczytałam i nabałam a potem połowa forum miała tyłozgięcie i brak problemów. Tylko ból krzyża jest z tym związany. Zalecają pozycję od tyłu i przytrzymanie zawartości do rana ale czy to faktycznie pomaga...
Z tym bóle krzyża to faktycznie - bóle kręgosłupa przy porodzie nie z tej ziemi

Z tą fazą lutealna to u mnie też ona chyba jest dłuższa. Jajniki na owu bolą mnie dosłownie kilka dni po @. W zeszłym cyklu celowałam z seksem tak jak apka podpowiadała i wydaje mi się że to już było za późno. Jutro mam ostatni dzień @ i pojutrze juz zaczynamy bobo seksy. W pierwszą ciążę zaszłam 2 dni po okresie więc może i teraz się tak uda ☺️

reklama
Z tą fazą lutealna to u mnie też ona chyba jest dłuższa. Jajniki na owu bolą mnie dosłownie kilka dni po @. W zeszłym cyklu celowałam z seksem tak jak apka podpowiadała i wydaje mi się że to już było za późno. Jutro mam ostatni dzień @ i pojutrze juz zaczynamy bobo seksy. W pierwszą ciążę zaszłam 2 dni po okresie więc może i teraz się tak uda ☺
No mi też chyba apka pokazuje standardowo 14 dni przed okresem ale mam wcześniej ale to potwierdzi tylko monitoring ale na razie nie idę to dopiero 2cs

Do góry