Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedzcie mi czy ja mam zwidy? [emoji85]Czy mam sobie markerem ta druga kreske domalowac? Widzicie cos? [emoji102][emoji2381][emoji2539]
GratulacjePowiedzcie mi czy ja mam zwidy? Czy mam sobie markerem ta druga kreske domalowac? Widzicie cos?
Gratulacje! Piękna widoczna krechaPowiedzcie mi czy ja mam zwidy? Czy mam sobie markerem ta druga kreske domalowac? Widzicie cos? 👁
Nie miałam problemu, ale piszą o pozycji w której najlepiejDziewczyny czy z tylozgieciem macicy ciężej zajść w ciąże?
A mnie krzyż nie bolal nigdy nawet przy porodachNo właśnie słyszałam o tym wysokim libido w ciąży ale to chyba mit jakiś bo u mnie nic takiego nie miało miejsca
Z tyłozgięciem zachodzi się normalnie. Ile ja się o tym naczytałam i nabałam a potem połowa forum miała tyłozgięcie i brak problemów. Tylko ból krzyża jest z tym związany. Zalecają pozycję od tyłu i przytrzymanie zawartości do rana ale czy to faktycznie pomaga...
Ja nie miałam tych boli, więc chyba indywidualna sprawaZ tym bóle krzyża to faktycznie - bóle kręgosłupa przy porodzie nie z tej ziemi
Nie ma potrzeby domalowywaćPowiedzcie mi czy ja mam zwidy? Czy mam sobie markerem ta druga kreske domalowac? Widzicie cos? 👁
Widać!!!Powiedzcie mi czy ja mam zwidy? Czy mam sobie markerem ta druga kreske domalowac? Widzicie cos?
Tak ciazowyTo ciążowy??