reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
A no i zrobiłam ten test.
Ale babka w aptece dała mi 20.
Wydawalo mi się ze jest tam cienka ale wywalilam go. Czekam na okres.
Chociaz wchodziłam teraz w apke i drugi termin @wypada mi dopiero na jutro.
Chociaz teraz faktycznie lepiej gdyby nic nie było
Ja na twoim miejscu miałabym nadzieję, że w ciąży nie jestem.

Ale najlepsze że ja nic nie słyszałam.
A zawsze jak coś było to od razu mu mówiłam że coś nie tak.
A teraz mi mówi że słychać jakby samolot startował [emoji28][emoji28] no kurde więc na pewno bym słyszała.
Może jemu coś zaczęło stukać i dał mi wczoraj żeby było na mnie
Pewnie tak.

A że tak zmienię temat. Zastanowiłaś się nad tym żeby poszukać pracy mieszkania mniejszego i tańszego do wynajęcia i go zostawić. Żyć z córeczka tylko?

Pewnie tak.

A że tak zmienię temat. Zastanowiłaś się nad tym żeby poszukać pracy mieszkania mniejszego i tańszego do wynajęcia i go zostawić. Żyć z córeczka tylko?
Myślałam.
Patrzyłam już na ogłoszenia w sprawie mieszkań i pracy.
Wczoraj jak byłam u mamy to też mi mówiła że ma dość mieszkania z ojcem, nic nie może zrobić, non stop jakieś rozkazy.
Zastanawiam się czy nie zaproponować jej wspólnego mieszkania

Myślałam.
Patrzyłam już na ogłoszenia w sprawie mieszkań i pracy.
Wczoraj jak byłam u mamy to też mi mówiła że ma dość mieszkania z ojcem, nic nie może zrobić, non stop jakieś rozkazy.
Zastanawiam się czy nie zaproponować jej wspólnego mieszkania
Jak masz z nią dobry kontakt to może to będzie dobre wyjscie [emoji848] przemysł wes się za szukanie mieszkania i pracy nie ma co marnować sobie a przede wszystkim dziecku życia przy takim mężczyźnie. Oczywiście to moje zdanie że ja bym tak zrobiła a ty zrobisz jak ci podpowiada twoje [emoji3590]

Jak masz z nią dobry kontakt to może to będzie dobre wyjscie [emoji848] przemysł wes się za szukanie mieszkania i pracy nie ma co marnować sobie a przede wszystkim dziecku życia przy takim mężczyźnie. Oczywiście to moje zdanie że ja bym tak zrobiła a ty zrobisz jak ci podpowiada twoje [emoji3590]
Kontakt jest taki wiesz. Głównie właśnie przez ojca...
Ale myślę że to byłoby dobre rozwiązanie ale nie wiem czy się zgodzi

reklama
Do góry