reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Kiedyś jak byłam młoda i głupia uprawiałam sex bez zabezpieczenia. Raz w życiu. Nie pamiętam, czy to było w czasie owu bo to lata świetle temu [emoji846] Ale pamiętam, że okres spóźnił mi się ponad tydzień! Jak ja panikowałam. Testu oczywiście nie robiłam, bo się bałam (glupia ja) wiec tak stres może opóźnić małpę. To był jeden jedyny raz, kiedy miałam, aż takie opóźnienie.

Ja miałam ponad 2 tygodnie opóźnienia [emoji2272] bez seksu, bez stresu, bez chorób. Tak se o poprostu przyszła później.

reklama
Mierzenie temp chyba jest bardziej wiarygodne niż testy owu co dziewczyny? [emoji848]
Też nie 😅 temp może pójść w górę, a owu nie musiało być 🤷‍♀️ moja Gin mówi, że to bardziej wskazówki 🙃 mówi się, że owu była jka temp skoczy o 0,2 stopnia u utrzyma się minimum 3 dni, moja Gin mówi, że dla nich też 0,2 stopnia wahania w temp jest normalne 🤷‍♀️

reklama
Też nie [emoji28] temp może pójść w górę, a owu nie musiało być [emoji2368] moja Gin mówi, że to bardziej wskazówki [emoji854] mówi się, że owu była jka temp skoczy o 0,2 stopnia u utrzyma się minimum 3 dni, moja Gin mówi, że dla nich też 0,2 stopnia wahania w temp jest normalne [emoji2368]
Ja narazie tylko mierze temp ale może kiedyś spróbuje pobawić się tymi testami owu[emoji848] tak o żeby nacieszyć się 2 kreskami [emoji28]

Do góry