reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja mierze w ustach pod językiem , a termometr mam zwykły elektroniczny, a końcówka ze stali chirurgicznej bo też mam problem z niklem [emoji28] mój się śmieje, że mam radar jakby chciał przyoszczędzić na biżuterii dla mnie [emoji28]

I sprawdza się mierzenie pod językiem na potrzeby monitorowania cyklu i owu?

Ja też mierze pod językiem i jest ok :) zamówiłam sobie teraz termometr owu z dwoma miejscami po przecinku :)

Ja mierze w ustach pod językiem , a termometr mam zwykły elektroniczny, a końcówka ze stali chirurgicznej bo też mam problem z niklem [emoji28] mój się śmieje, że mam radar jakby chciał przyoszczędzić na biżuterii dla mnie [emoji28]

Ok, myślałam ze tam na dole trzeba [emoji2356][emoji848]

A mogłabyś mi pokazać jaki to masz z ta stala chirurgiczna? [emoji16] czekam aż mi producent odpisze o ile odpisze. Obsługa klienta czasem pozostawia wiele do życzenia [emoji16]

Ok, myślałam ze tam na dole trzeba [emoji2356][emoji848]

A mogłabyś mi pokazać jaki to masz z ta stala chirurgiczna? [emoji16] czekam aż mi producent odpisze o ile odpisze. Obsługa klienta czasem pozostawia wiele do życzenia [emoji16]
Kupowałam parę lat temu w aptece 🤷‍♀️ w tej chwili jest no name 😅 ale spokojnie znajdziesz, musi to być wyrób medyczny, wtedy nie ma niklu 🙃

Nigdzie nie maja tak napisane [emoji24] będę jeszcze szukać [emoji2272]
Powyżej masz oznaczenia norm, takie rzeczy powinny już być. W opisie termo.
A poniżej termo. Z taką normą🙃

reklama
Powyżej masz oznaczenia norm, takie rzeczy powinny już być. W opisie termo.
A poniżej termo. Z taką normą[emoji854]

Oooo, oglądałam go. Dziękuje Ci kochana [emoji3531][emoji3531][emoji3531]

Do góry