Anio0lek
Fanka BB :)
Serio taka zależność jest? To dobrze wiedziećJak siostra i brat to muszą być dwujajowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serio taka zależność jest? To dobrze wiedziećJak siostra i brat to muszą być dwujajowe
Ja mierze w ustach pod językiem , a termometr mam zwykły elektroniczny, a końcówka ze stali chirurgicznej bo też mam problem z niklem [emoji28] mój się śmieje, że mam radar jakby chciał przyoszczędzić na biżuterii dla mnie [emoji28]
Ja też mierze pod językiem i jest ok zamówiłam sobie teraz termometr owu z dwoma miejscami po przecinkuI sprawdza się mierzenie pod językiem na potrzeby monitorowania cyklu i owu?
Ja też mierze pod językiem i jest ok zamówiłam sobie teraz termometr owu z dwoma miejscami po przecinku
Ja mierze w ustach pod językiem , a termometr mam zwykły elektroniczny, a końcówka ze stali chirurgicznej bo też mam problem z niklem [emoji28] mój się śmieje, że mam radar jakby chciał przyoszczędzić na biżuterii dla mnie [emoji28]
Oczywiście! W tym cyklu owu potwierdzona u Gin, a temp idealnie cyknela do góry musi być śluzówka, to jest najważniejszeI sprawdza się mierzenie pod językiem na potrzeby monitorowania cyklu i owu?
Kupowałam parę lat temu w aptece w tej chwili jest no name ale spokojnie znajdziesz, musi to być wyrób medyczny, wtedy nie ma nikluOk, myślałam ze tam na dole trzeba [emoji2356][emoji848]
A mogłabyś mi pokazać jaki to masz z ta stala chirurgiczna? [emoji16] czekam aż mi producent odpisze o ile odpisze. Obsługa klienta czasem pozostawia wiele do życzenia [emoji16]
Kupowałam parę lat temu w aptece [emoji2368] w tej chwili jest no name [emoji28] ale spokojnie znajdziesz, musi to być wyrób medyczny, wtedy nie ma niklu [emoji854]
Dziewczyny dziś zrobiłam test 3 dni przed miesiączka....
Nigdzie nie maja tak napisane [emoji24] będę jeszcze szukać [emoji2272]
Powyżej masz oznaczenia norm, takie rzeczy powinny już być. W opisie termo.PN-EN ISO 80601-2-56:2013-04 - wersja angielska
W niniejszej Normie Międzynarodowej określono podstawy bezpieczeństwa i zasady eksploatacji termometru medycznego w połączeniu z jego wyposażeniem, zwanego dalej urządzeniem ME. W niniejszej normie określono ogólne i techniczne wymagania dla elektrycznychsklep.pkn.pl
A poniżej termo. Z taką normą[emoji854]
Termometr owulacyjny Microlife MT 16C2
Kup teraz na Allegro.pl za 29,90 zł - Termometr owulacyjny Microlife MT 16C2 (9735078742). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!allegro.pl