reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dokładnie dziewczyny! Nie testujemy za wczesnie! Dobra lekcja.

Martwię się trochę - tyle zachorowań. Pracuje w muzeum jest sporo zwiedzających. Mam taka prace, ze dużo stoję. Często pracuje po 11 godzin, średnio 9. Często nawet nie mam czasu zjesc.... ostatnio jak byłam w pracy od 9 do 20 dopiero obiad jadłam o 18 bo nie było kiedy. Teraz jeszcze ten COVID. Ciąża to nie choroba ale włączyło mi się czarnowidztwo.
Idź jak najszybciej na zwolnienie, nie ma co ryzykować zwłaszcza że praca stojąca.

Ech mi wystarczy chwile ponosić np. sztuczna biżuterię i później się 2 tygodnie leczę wiec staram się uważać. Mówimy o mojej pochwie w końcu, musi być sprawna [emoji23]
Ja mierze w ustach pod językiem , a termometr mam zwykły elektroniczny, a końcówka ze stali chirurgicznej bo też mam problem z niklem 😅 mój się śmieje, że mam radar jakby chciał przyoszczędzić na biżuterii dla mnie 😅

reklama
A babcia miała jednojajowe czy dwu? Jak dwujajowe to jest dziedziczne, jak jedno to przypadek ale po kuzynce to już Ty nie dziedziczysz bliźniaków [emoji846]Najmniejsza jaka jest. Pamiętam że jak szukałam w aptece online to dwie były do wyboru i miałam tą mniejszą:)
Jak siostra i brat to muszą być dwujajowe ;)

Do góry