reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Nikogo nie zmuszamy by z nami tu był. Nikomu nie zazdrościmy bo każda z nas tu się latami stara o ciąże. Jesteśmy jakie jesteśmy i żadna z nas nie będzie się dla kogoś zmieniać bo którejś coś nie pasuje.
Ale nawet jest nić porozumienia między tymi starającymi się latami, a tymi co krócej 👍👍👍

Ehh[emoji3590]

Ja miałam monitoring wszystko super, zaskoczyło po clo, od 5 do 7 dpo ciągnięcie tam na dole, bóle, od 2 dni bolące sutki, ale temp dzisiaj nie poszła dalej w górę [emoji3061] więc ja już wiem, że to nie to [emoji2368]

@ 2 dni i wtedy6spadla temp, zaraz po się podniosła do tej z II fazy, po paru dniach spadła do normalnej z 1 fazy, straszny ból owulacyjny przez 2 dni [emoji30] no i później te boleści itp... Na wykresie temp mam przepiękne W w pierwszej fazie [emoji1787]

Nie znam się na temperaturach wiec nic nie rozumiem [emoji41] ale trzymam kciuki jak nie za ten cykl, to za następny [emoji1696] jak kupie termometr to mnie nauczysz [emoji16]

reklama
Ale nawet jest nić porozumienia między tymi starającymi się latami, a tymi co krócej [emoji106][emoji106][emoji106]

O to to! Ja się staram raptem 3 miesiąc i nikt mi nie powiedział „dziewczyno to jeszcze nic, do roku to normalne, spadaj, nie wiesz co to starania, jesteś zdrowa a ja mam (tu szereg chorób)”. A właśnie takiej reakcji się bałam, ze moje starania, krótsze, będą mniej ważne. Ale nie dano mi tego odczuć [emoji3531]

Do góry