reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja po wyjściu od gina też mam zapał bo wszystko super świetnie, wyniki idealne [emoji23] w ogóle mój gin taki miły i przystojny że ż szkoda nie chodzić do niego [emoji23][emoji23]

Haha, ja mam akurat lekarkę kobietę. Ale byłam kiedyś na oddziale ginekologicznym i tam był taki młodziutki lekarz - wolę jednak przed kobietą albo jakimś starym dziadkiem - jakkolwiek to brzmi 😄

Ostatnia edycja:
Haha, ja mam akurat lekarkę kobietę. Ale byłam kiedyś na oddziale ginekologicznym i tam był taki młodziutki lekarz, o panie! ;) Ale przyznam, że byłam dość skrępowana, rozkładając przed nim nogi 😂 wolę jednak przed kobietą albo jakimś starym dziadkiem - jakkolwiek to brzmi 😄
Ja mam starego dziadka którego uwielbiam 😄😄😄

Byłam 2 razy u kobiety i jakoś wolę facetów. A ten do którego aktualnie chodzę jest na prawdę super. Opowiadał mi że on też się długo starał z żoną i zawsze dodaje mi otuchy :)

Ja też wolę ginekologów facetów, ale niestety przyjdzie mi zmienić raczej na kobietę bo w moim mieście tylko one ogarniają mutacje. Więc zdrowie ważniejsze.

A to dlaczego tak skoczyło ?
To jest normalne. Ja nigdy nie mam stałego wyniku. Też zależy od dnia cyklu. Nie wiedziałam o tym ale pani doktor w klinice pow mi że jeśli bym robiła np co miesiąc tsh w 5dc to wynik mniej więcej powinien być taki sam. A jak robię jednego razu w 3dc a drugi raz np w 20dc to wyniki mają być prawo różne od siebie. Teraz kolejne wyniki mam zrobić styczeń luty 2021 bo lekarz pow że wyniki wyszły wzorowe i nie będzie mnie katował igłami co kwartał. Ale ja pójdę do innego i zbadam wolę wiedzieć jakie mam tsh i ft4 mam nadzieję że dostanę skierowanie.

To jest normalne. Ja nigdy nie mam stałego wyniku. Też zależy od dnia cyklu. Nie wiedziałam o tym ale pani doktor w klinice pow mi że jeśli bym robiła np co miesiąc tsh w 5dc to wynik mniej więcej powinien być taki sam. A jak robię jednego razu w 3dc a drugi raz np w 20dc to wyniki mają być prawo różne od siebie. Teraz kolejne wyniki mam zrobić styczeń luty 2021 bo lekarz pow że wyniki wyszły wzorowe i nie będzie mnie katował igłami co kwartał. Ale ja pójdę do innego i zbadam wolę wiedzieć jakie mam tsh i ft4 mam nadzieję że dostanę skierowanie.
Ja jestem jeszcze świeża w tym temacie więc dlatego pytałam .Dobrze że jest te forum bo zawsze się czegoś więcej dowiem 🙂 Ja tak samo bym nie czekała tyle czasu bo chciałaby być z wynikami na bieżąco i wiedzieć na czym stoję.

reklama
Ja jestem jeszcze świeża w tym temacie więc dlatego pytałam .Dobrze że jest te forum bo zawsze się czegoś więcej dowiem [emoji846] Ja tak samo bym nie czekała tyle czasu bo chciałaby być z wynikami na bieżąco i wiedzieć na czym stoję.
Otóż to a ja jeszcze biorę dawkę 150 także spora dawka jest. Tak samo są różne opinie że jak robisz tsh to nie możesz wziąć leków rano bo fałszują wynik. U mnie się akurat to nie zgadza. Bo mimo że biorę leki przed badaniem to jak wynik ma być za niski to jest jak ma być za wysoki to też jest a jak ma wyjść w normie to jest w normie.

Do góry