młoda1994
Fanka BB :)
tsh piękne ja miałam 4.06 tsh 0.71 a 6.07 1.27Hej dziewczyny mam wyniki badań TSH
28.04.2020
TSH 2,002
14.07.2020
TSH 0,6
Jest dobrze [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tsh piękne ja miałam 4.06 tsh 0.71 a 6.07 1.27Hej dziewczyny mam wyniki badań TSH
28.04.2020
TSH 2,002
14.07.2020
TSH 0,6
Jest dobrze [emoji16]
Ja po wyjściu od gina też mam zapał bo wszystko super świetnie, wyniki idealne [emoji23] w ogóle mój gin taki miły i przystojny że ż szkoda nie chodzić do niego [emoji23][emoji23]
Ja mam starego dziadka którego uwielbiamHaha, ja mam akurat lekarkę kobietę. Ale byłam kiedyś na oddziale ginekologicznym i tam był taki młodziutki lekarz, o panie! Ale przyznam, że byłam dość skrępowana, rozkładając przed nim nogi wolę jednak przed kobietą albo jakimś starym dziadkiem - jakkolwiek to brzmi
A to dlaczego tak skoczyło ?tsh piękne ja miałam 4.06 tsh 0.71 a 6.07 1.27
Byłam 2 razy u kobiety i jakoś wolę facetów. A ten do którego aktualnie chodzę jest na prawdę super. Opowiadał mi że on też się długo starał z żoną i zawsze dodaje mi otuchy
To jest normalne. Ja nigdy nie mam stałego wyniku. Też zależy od dnia cyklu. Nie wiedziałam o tym ale pani doktor w klinice pow mi że jeśli bym robiła np co miesiąc tsh w 5dc to wynik mniej więcej powinien być taki sam. A jak robię jednego razu w 3dc a drugi raz np w 20dc to wyniki mają być prawo różne od siebie. Teraz kolejne wyniki mam zrobić styczeń luty 2021 bo lekarz pow że wyniki wyszły wzorowe i nie będzie mnie katował igłami co kwartał. Ale ja pójdę do innego i zbadam wolę wiedzieć jakie mam tsh i ft4 mam nadzieję że dostanę skierowanie.A to dlaczego tak skoczyło ?
Ja jestem jeszcze świeża w tym temacie więc dlatego pytałam .Dobrze że jest te forum bo zawsze się czegoś więcej dowiem Ja tak samo bym nie czekała tyle czasu bo chciałaby być z wynikami na bieżąco i wiedzieć na czym stoję.To jest normalne. Ja nigdy nie mam stałego wyniku. Też zależy od dnia cyklu. Nie wiedziałam o tym ale pani doktor w klinice pow mi że jeśli bym robiła np co miesiąc tsh w 5dc to wynik mniej więcej powinien być taki sam. A jak robię jednego razu w 3dc a drugi raz np w 20dc to wyniki mają być prawo różne od siebie. Teraz kolejne wyniki mam zrobić styczeń luty 2021 bo lekarz pow że wyniki wyszły wzorowe i nie będzie mnie katował igłami co kwartał. Ale ja pójdę do innego i zbadam wolę wiedzieć jakie mam tsh i ft4 mam nadzieję że dostanę skierowanie.
Otóż to a ja jeszcze biorę dawkę 150 także spora dawka jest. Tak samo są różne opinie że jak robisz tsh to nie możesz wziąć leków rano bo fałszują wynik. U mnie się akurat to nie zgadza. Bo mimo że biorę leki przed badaniem to jak wynik ma być za niski to jest jak ma być za wysoki to też jest a jak ma wyjść w normie to jest w normie.Ja jestem jeszcze świeża w tym temacie więc dlatego pytałam .Dobrze że jest te forum bo zawsze się czegoś więcej dowiem [emoji846] Ja tak samo bym nie czekała tyle czasu bo chciałaby być z wynikami na bieżąco i wiedzieć na czym stoję.