reklama
Kingaaaaa30
Fanka BB :)
Dziewczyny miała któraś laparoskopię ginekologiczną?
Leżenie jak najbardziej wskazane przynajmniej 10min, ale te nogi w górze to zdecydowanie potrzebne tylko w filmachA wy leżycie po boboseksach z nogami do góry czy nie ?
Hahahaha xD ja tam trzymam nie wiem może jakoś zadziała ta grawitacjaLeżenie jak najbardziej wskazane przynajmniej 10min, ale te nogi w górze to zdecydowanie potrzebne tylko w filmach
K
Katijah
Gość
Ja nie, ale chyba zacznę bo mam tyłozgięcieA wy leżycie po boboseksach z nogami do góry czy nie ?
Ja jestem [emoji846]
Ja jestem przykładem na to że nie trzeba nóg do góry ani nawet leżeć ani minuty po seksie, nie trzeba mieć orgazmu, można pobiec siku a jak ma się udać to się po prostu uda [emoji846]A może jest ktoś z trójmiasta? [emoji3526]
A wy leżycie po boboseksach z nogami do góry czy nie ? [emoji23][emoji23]
CzarnaMamba21
Też mam tyłozgięcie i rzeczywiscie z nogami do góry pomaga
CzarnaMamba21
W sumie. To też racja, ale ponoć lepiej poleżeć 30 minut, a później trzeba się wysikać. Tak słyszałam od gina
Ja jestem [emoji846]Ja jestem przykładem na to że nie trzeba nóg do góry ani nawet leżeć ani minuty po seksie, nie trzeba mieć orgazmu, można pobiec siku a jak ma się udać to się po prostu uda [emoji846]
Smerfetka94
Wysikać się trzeba za każdym razem żeby wypłukać bakterieW sumie. To też racja, ale ponoć lepiej poleżeć 30 minut, a później trzeba się wysikać. Tak słyszałam od gina
reklama
Celia89
Xd o a ja akurat muszę odwiedzić koleżanki we Wrocławiu bo tam studiowalamDolnośląskie