coca
Fanka BB :)
Już chyba grzeje łóżko [emoji23][emoji8]
Pisała 20:40. Może układa się w zachęcającej pozycji na łóżku [emoji848][emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już chyba grzeje łóżko [emoji23][emoji8]
MorągJeśli mogę zapytać jaka miejscowość ? Ja też warmińsko-mazurskie mała miejscowość pod Olsztynem
Po oczyszczeniu byłam na kontroli czy dobrze się wyczyściło i dostaliśmy zielone swiatloWitam się z wami. Nie było mnie od piątku a tu tyle stron, kurcze chyba nie dam rady nadrobić cofne chociaż kilka żeby popatrzeć kto testuje a kto ma II kreski już dziewczyny ktore poroniły ale same się oczyściły, kiedy zaczęłyście współżyc..?
Ale kolacja najpierw czy po?Pisała 20:40. Może układa się w zachęcającej pozycji na łóżku [emoji848][emoji16]
Ale kolacja najpierw czy po?
Śniadanie, na kolację nie ma czasuAle kolacja najpierw czy po?
Jesteście niesamowite [emoji1787][emoji1787][emoji1787] kocham was[emoji177][emoji177]
A może jest ktoś z trójmiasta? [emoji3526]