reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Uu

Uu no to masz chociaż już nowy cykl. A ja dalej nic.

Już mam głupie myśli, że może po tej elektrokonizacji coś z szyjką jest nie tak i okres mi się zatrzymał 🤔
A kiedy masz wizytę u gina?
Przecież nic nie mówię [emoji848][emoji48]

W poprzednim cyklu chwile przed owulacja to mnie ciągnęło na zmianę z jednego i drugiego [emoji23] ale tak faktycznie przy owulacji to prawy dawał o sobie znać i rzeczywiście owu było z prawego. Teraz zaczyna się coś dziać w lewym, i w lewym tez w 7dc miałam pęcherzyk 10 mm z którego spodziewamy się wystrzału [emoji23]

Witam i tak tylko przypomnę, ze wiedźmy przepowiedziały, ze od października posypią kreskami na staraczkach [emoji16]
U mnie 16cs i się nie udało, musimy zrobić badanie nasienia męża, ale wrzesień to był nasz ostatni cykl starań😔, teraz na jakiś czas odpuszczamy bo pracę zmieniam, półtora roku się zbierałam że jak nie wyjdzie to zmieniam pracę i teraz już ostatecznie, jutro mają do mnie zadzwonić, a ja nie potrafię tak zaraz powiedzieć że w ciąży jestem, więc na spokojnie poczekamy na witaminkach, badania nasienia zrobimy po drodze. Trzymam kciuki za Was wszystkie🤞🏼❤️

reklama
Według flo 8 dni 🙃 ja przeszłam podczas wszystkich starań wszystkie objawy ciąży jakie istnieją 🤣
Dziękuję, wierzę, że w końcu musi się udać 🙃 nam wszystkim 🙏
Kochana to mamy podobnie :) mi do @ jeszcze zostało 9dni , i również wszystkie objawy 😂 wkręcam sobie za bardzo to wszystko choooociaż wczoraj w południe i w nocy czułam takie kłucie jakby ktoś mi coś wbijał w dół brzucha. Nie kojarzę tego uczucia z poprzednich ciąż, no i nie zwracałam uwagi przy poprzednich cyklach na żyły na piersiach . Mam bardzo widoczne ok kilku dni ale nie jestem pewna czy to nie objaw przed zbliżającą @. Im bliżej tym więcej myślę ehhh 🙈

Z wyliczeń USG to 7 tydzi

7 tydzień 😊 ale super !

Kochana to mamy podobnie :) mi do @ jeszcze zostało 9dni , i również wszystkie objawy 😂 wkręcam sobie za bardzo to wszystko choooociaż wczoraj w południe i w nocy czułam takie kłucie jakby ktoś mi coś wbijał w dół brzucha. Nie kojarzę tego uczucia z poprzednich ciąż, no i nie zwracałam uwagi przy poprzednich cyklach na żyły na piersiach . Mam bardzo widoczne ok kilku dni ale nie jestem pewna czy to nie objaw przed zbliżającą @. Im bliżej tym więcej myślę ehhh 🙈
Ale to nie ciąża 🤭🤭

U mnie 16cs i się nie udało, musimy zrobić badanie nasienia męża, ale wrzesień to był nasz ostatni cykl starań[emoji17], teraz na jakiś czas odpuszczamy bo pracę zmieniam, półtora roku się zbierałam że jak nie wyjdzie to zmieniam pracę i teraz już ostatecznie, jutro mają do mnie zadzwonić, a ja nie potrafię tak zaraz powiedzieć że w ciąży jestem, więc na spokojnie poczekamy na witaminkach, badania nasienia zrobimy po drodze. Trzymam kciuki za Was wszystkie[emoji1694][emoji3590]

Rozumiem [emoji847] życzę Ci w takim razie powodzenia! [emoji3531]

Mi kiedyś żyłki wyszły na piersiach i tak już zostały 😂 ten objaw mi się zatrzymał na stałe 😂 ja pierwszy raz mam wrażenie uścisku w macicy... Tak jakby była taka cięższa... Nie wiem jak to opisać 🤷‍♀️

Mi kiedyś żyłki wyszły na piersiach i tak już zostały 😂 ten objaw mi się zatrzymał na stałe 😂 ja pierwszy raz mam wrażenie uścisku w macicy... Tak jakby była taka cięższa... Nie wiem jak to opisać 🤷‍♀️
Ja ogólnie mam żyły bardzo widoczne wszędzie więc na piersiach tym bardziej 🙊 więc nie będę brać tego objawu pod uwagę 🤪

Ja ogólnie mam żyły bardzo widoczne wszędzie więc na piersiach tym bardziej 🙊 więc nie będę brać tego objawu pod uwagę 🤪
Mi się pojawiły w jednym z cykli, i oczywiście moja głowa wtedy już była w ciąży 😂 a tu psikus i już tak sobie zostały, także jest to mój stały objaw 😂

Ostatnia edycja:

U mnie 16cs i się nie udało, musimy zrobić badanie nasienia męża, ale wrzesień to był nasz ostatni cykl starań😔, teraz na jakiś czas odpuszczamy bo pracę zmieniam, półtora roku się zbierałam że jak nie wyjdzie to zmieniam pracę i teraz już ostatecznie, jutro mają do mnie zadzwonić, a ja nie potrafię tak zaraz powiedzieć że w ciąży jestem, więc na spokojnie poczekamy na witaminkach, badania nasienia zrobimy po drodze. Trzymam kciuki za Was wszystkie🤞🏼
U giną byłam tydzień temu, wszystko ok po zabiegu, dał globulki na lepsze gojenie

reklama
To dziewczynki ja z Wami podobnie.. @ powinna być za 10 dni,15. 10.planowo, chociaż może być bliżej 20.Zero jakich kolwiek objawów śluzu totalnie brak, zawsze mam suchotę przed @, dopiero tak 2,3 dni przed @ jakiś śluz się pojawia w tym cyklu piersi nie bolą ale u mnie to normalne że raz bolą raz nie 🤷‍♀️

Do góry