Mooni89
Fanka BB :)
A kiedy masz wizytę u gina?Uu
Uu no to masz chociaż już nowy cykl. A ja dalej nic.
Już mam głupie myśli, że może po tej elektrokonizacji coś z szyjką jest nie tak i okres mi się zatrzymał
U mnie 16cs i się nie udało, musimy zrobić badanie nasienia męża, ale wrzesień to był nasz ostatni cykl starań, teraz na jakiś czas odpuszczamy bo pracę zmieniam, półtora roku się zbierałam że jak nie wyjdzie to zmieniam pracę i teraz już ostatecznie, jutro mają do mnie zadzwonić, a ja nie potrafię tak zaraz powiedzieć że w ciąży jestem, więc na spokojnie poczekamy na witaminkach, badania nasienia zrobimy po drodze. Trzymam kciuki za Was wszystkiePrzecież nic nie mówię [emoji848][emoji48]
W poprzednim cyklu chwile przed owulacja to mnie ciągnęło na zmianę z jednego i drugiego [emoji23] ale tak faktycznie przy owulacji to prawy dawał o sobie znać i rzeczywiście owu było z prawego. Teraz zaczyna się coś dziać w lewym, i w lewym tez w 7dc miałam pęcherzyk 10 mm z którego spodziewamy się wystrzału [emoji23]
Witam i tak tylko przypomnę, ze wiedźmy przepowiedziały, ze od października posypią kreskami na staraczkach [emoji16]