K
Katijah
Gość
Apka dała ci znać że już Ci nie będzie potrzebna [emoji1787][emoji1787]
Myśli, że wariata z niej zrobię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Apka dała ci znać że już Ci nie będzie potrzebna [emoji1787][emoji1787]
Ja jeszcze 2 dni przed @ jestem.Jakie miałaś objawy?
Czy poprostu się spóźnił @?
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Myśli, że wariata z niej zrobię
Hashimoto a stosunek lh do fsh jest ok ja mam podobny i pani doktor z kliniki pow że ok gdyby było 1.5 więcej to podejrzenie pco ale u mnie to wykluczyła.Mam wyniki i chyba jest nie za fajnie tsh 1.418 więc spoko, ft3 i ft4 też w normie ale anty tpo az 316 przy normie 5 i anty tg 40 przy normie 4. Dr. Google mowi że Hashimoto. A już od kilku lat się kiepsko czuję, byłam u rodzinnej robiła mi tsh, ft3 i ft4 i były super ale tych anty nikt mi nigdy nie robił. Mam zawroty głowy, drżenia rąk i nóg, bezsenność. Tyle razy byłam z tym u lekarza [emoji52][emoji52]
Do tego stosunek lh 3.45 do fsh 5.25 to 0.657 więc chyba też nie dobrze. Ale na szczęście nie mniej niż 0.6. Muszę się do endokrynologa zapisać.
Mam wyniki i chyba jest nie za fajnie tsh 1.418 więc spoko, ft3 i ft4 też w normie ale anty tpo az 316 przy normie 5 i anty tg 40 przy normie 4. Dr. Google mowi że Hashimoto. A już od kilku lat się kiepsko czuję, byłam u rodzinnej robiła mi tsh, ft3 i ft4 i były super ale tych anty nikt mi nigdy nie robił. Mam zawroty głowy, drżenia rąk i nóg, bezsenność. Tyle razy byłam z tym u lekarza
Do tego stosunek lh 3.45 do fsh 5.25 to 0.657 więc chyba też nie dobrze. Ale na szczęście nie mniej niż 0.6. Muszę się do endokrynologa zapisać.
To dobrze uspokoiłaś mnie ale wiecie co CIESZĘ SIĘ! Na serio Moja rodzina uważała mnie za wariatkę bo ciągle miałam te objawy, krew mocz tsh ft3 i ft4 w normie Nawet do psychologa chcieli mnie wysyłaćHashimoto a stosunek lh do fsh jest ok ja mam podobny i pani doktor z kliniki pow że ok gdyby było 1.5 więcej to podejrzenie pco ale u mnie to wykluczyła.
Dieta i chyba leki już do końca życia. Ja przynajmniej tak mam.to masz jakis obraz, na pewno wdroży Ci leki i może wtedy zaskoczy bo chyba przy hashi moze byc problem nieleczonym?
A PRL nie robiłaś?To dobrze uspokoiłaś mnie[emoji846] ale wiecie co CIESZĘ SIĘ! Na serio [emoji846] Moja rodzina uważała mnie za wariatkę bo ciągle miałam te objawy, krew mocz tsh ft3 i ft4 w normie [emoji38] Nawet do psychologa chcieli mnie wysyłać [emoji1787][emoji1787]
No ja już po terminie @ i z objawów typowych nic. Dziś czuję tak jakby ciągle pełny pęcherzJa jeszcze 2 dni przed @ jestem.
Ból piersi, kłują mnie jajniki, odrzuciło mnie od słodkiego, ale za to rzucam się na korniszony jak głupia, a potem zagryzam to czekoladą. Chociaz takie polaczenia to u mnie norma no i czulam sie tak jakos "inaczej" ale nie potrafie tego opisac...