reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja miałam tak że w okresie dni płodnych bolała mnie.lewa i prawa strona, a owulka była z prawego jajnika. Natomiast gdy miało.dojsc do pęknięcia pęcherzyka to bolała mnie już wtedy tylko prawa strona.

Napisze tak jakby napisała moja ginekolog "oby bolała ta owulacja najmocniej na świecie" 😂

Z tego co od 3 lat słyszę, to ból występuje w jajniku, w którym dochodzi do uwolnienia komórki jajowej, bo to ciałko żółte odpowiada za ból owulacyjny 🤷‍♀️
I z tego co mi powiedział gin ból może tak promieniować że nam się wydaje że oba bolą . Ja tak mam zazwyczaj. W tym cyklu bolał mnie typowo jeden. I tak tak wcześniej pisałam pierwszy mój cykl starań kiedy mnie nic nie boli tam na dole🤔
A wracajac do tematu testowania to ja w pierwszym cyklu zrobiłam już 2 dni po owu taka byłam głupia 🤭 potem co drugi dzień. W kolejnych cyklach tak tydzień po owu z tym że w poprzednim zrobiłam tylko dwa testy. Teraz że czuje że nic z tego to się wstrzymam sporo albo nie zrobię wcale bo plamienia mam tak dwa dni przed @

reklama
Do góry