reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
U mnie 4 dc, a już jest czyściutko... ale kto wie, może po południu mnie znów zaleje 🤣 dumam, kiedy iść do ginekologa, czy w 12 dc czy wcześniej, jak pójdę w 12 dc to już powinien być pęcherzyk; a jak pójdę np. w piątek, to może gin coś poradzi? Chcę poprosić o progesteron, żeby brać od dnia owulacji, ze względu na plamienia w tym cyklu i biochem w poprzednim...

Dziewczyny, stało się 🙈 co prawda podchodzę mega na chłodno. Trochę nawet musiałam rano na siebie nakrzyczeć, bo zamiast się cieszyć to zaczęłam się bać powtórki z tamtego roku... no ale udało się ❤ zobaczyłam upragnione po 1,5 roku kreski. Pierwszy test zrobiłam w niedzielę, bo po tym progesteronie czułam, że się udało. Był cień cienia cienia (Wy mnie tego nauczyłyście 😁), ale nie można było tego uchwycić. Jeszcze chciałam go rozłożyć na czynniki pierwsze i go zepsułam 🤦‍♀️ No i już sama nie wiedziałam czy to nie testowa... ale dziś rano zrobiłam (2 dni przed spodziewana @) i są dwie! I to bez lupy ją widać 🤣😅 Stary dziś dostanie na urodziny. Nie sadzilam, ze tak szybko Was sie uda opuscic, ale kazdej zycze takich szybkich wyjsc ❤ trzymajcie za nas kciuki!

20201006_100827.jpg

Chyba coś się robi 😂 są jakieś takie ładniejsze 😂

Dziewczyny, stało się 🙈 co prawda podchodzę mega na chłodno. Trochę nawet musiałam rano na siebie nakrzyczeć, bo zamiast się cieszyć to zaczęłam się bać powtórki z tamtego roku... no ale udało się ❤ zobaczyłam upragnione po 1,5 roku kreski. Pierwszy test zrobiłam w niedzielę, bo po tym progesteronie czułam, że się udało. Był cień cienia cienia (Wy mnie tego nauczyłyście 😁), ale nie można było tego uchwycić. Jeszcze chciałam go rozłożyć na czynniki pierwsze i go zepsułam 🤦‍♀️ No i już sama nie wiedziałam czy to nie testowa... ale dziś rano zrobiłam (2 dni przed spodziewana @) i są dwie! I to bez lupy ją widać 🤣😅 Stary dziś dostanie na urodziny. Nie sadzilam, ze tak szybko Was sie uda opuscic, ale kazdej zycze takich szybkich wyjsc ❤ trzymajcie za nas kciuki!
Cudowna wiadomość, gratulacje! Super pomysł z tymi urodzinami, też tak chciałam, ale nie wyszło :/

Super Gratulacje ❤️

Wg aplikacji w niedzielę był ale ja wg obserwacji śluzu mniej więcej wiem, że owu była 4 dni później czyli jutro powinien być termin @
Może jeszcze nic straconego kochana 😊

reklama
W zeszłym miesiącu testowałam 6 razy [emoji1785] w tym tylko raz póki co. Możemy konkurować która z nas ma bardziej biały test [emoji23]
Ja raczej nie testuje także wygrałaś [emoji23]w tamtym miesiącu jak tylko pomyślałam o testowaniu to okres przyszedł, a w tym jak mi naprawdę zależy żeby przyszedł to go nie ma

Do góry