reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Wróciłam po badaniach. Jak usłyszałam ile mnie to wyniosło to prawie zemdlałam[emoji27] będziemy jeść najtańszy chleb z biedronki plus woda[emoji16][emoji16] Siedzę w domu i czekam na wyniki [emoji3526][emoji3526]
Najgorzej, że spóźniłam się na mpk i biegłam, a nie można być zmęczonym przy prolaktynie wrrr[emoji36]

Ile sztuk[emoji33][emoji33][emoji33]

No zaczynałam 2x2 ale nie było rezultatu, wiec doszłam do maksymalnej 2x3 w tym cyklu zgodnie z zalecanymi ilościami. I wydaje mi się, ze coś się dzieje, nie zalewa mnie nie wiadomo jak, ale jednak coś tam się kula [emoji848] nie wierzyłam, zobaczymy jak to się rozwinie [emoji16]

Wróciłam po badaniach. Jak usłyszałam ile mnie to wyniosło to prawie zemdlałam[emoji27] będziemy jeść najtańszy chleb z biedronki plus woda[emoji16][emoji16] Siedzę w domu i czekam na wyniki [emoji3526][emoji3526]
Najgorzej, że spóźniłam się na mpk i biegłam, a nie można być zmęczonym przy prolaktynie wrrr[emoji36]
A jakie badania robiłaś?

Czekamy razem z Tobą! [emoji1696] wystarczy ponoć posiedzieć 15 minut [emoji16]

reklama
Do góry