HeraUnique
Fanka BB :)
To jeszcze nic nie wróży życzę Ci tych II kreseczkekYyyy trochę mnie pobolewa podbrzusze...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jeszcze nic nie wróży życzę Ci tych II kreseczkekYyyy trochę mnie pobolewa podbrzusze...
To jeszcze nic nie wróży życzę Ci tych II kreseczkek
Yyyy trochę mnie pobolewa podbrzusze...
Mnie zabolało w nocy przez chwilę coś tam, a teraz czuje jakby ucisk w okolicach macicy no ale jak zwykle nie nastawiam się do okresu jeszcze kupa czasuJa też około 4 dni temu miałam kłócia podbrzusza.. I wczoraj mam nadzieję że poprostu maleństwo znalazło swoje miejsce stąd te bóle.
Kupa czasu to znaczy ile? Oczywiście też mam wszystkie objawy ciąży, oprócz senności. Sutki mam tak ogromne jak bym już karmiła wierzę że się uda, trzymam za Ciebie kciukiMnie zabolało w nocy przez chwilę coś tam, a teraz czuje jakby ucisk w okolicach macicy no ale jak zwykle nie nastawiam się do okresu jeszcze kupa czasu
Według flo 8 dni ja przeszłam podczas wszystkich starań wszystkie objawy ciąży jakie istniejąKupa czasu to znaczy ile? Oczywiście też mam wszystkie objawy ciąży, oprócz senności. Sutki mam tak ogromne jak bym już karmiła wierzę że się uda, trzymam za Ciebie kciuki
Ile sztukMi się chyba płodne zaczynaja [emoji848] chyba wiesiołek 6 szt. jednak robi robotę [emoji848] interesujące [emoji848]
Wiesiołek zwiększa ilość śluzuA co z Tym wiesiołkiem?