E
emi1
Gość
Jak sytuacja dziś się rozwinęła?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kiedyś testowałam ile wlezie objawy przeszłam wszystkie możliwe teraz wolę zrobić później bo już nie lubię szukać cienia cienia cieniaNo to dziękuję za radę, nie będę marnowała kasy na ten test. Dziś mam 27 dc. Do miesiączki 5 dni. Bardzo chciałabym już zobaczyć na teście 2 kreski. Test owulacyjny 26. 09. Skok temp byl i utrzymuje się temp. 37.2 nie należę do osób cierpliwych. A Wy kiedy testujecie? Jeszcze przed miesiączką czy staracie się wytrzymać do niej?
Mam też przedszkolaka w domu, na szczęście póki co wszystko normalnieHej laski.
U nas dziś cala grupa przedszkolaków w domach została, bo u jednego wykryli koronawirus... A reszta pracuje
A który cykl staran?Ja kiedyś testowałam ile wlezie objawy przeszłam wszystkie możliwe teraz wolę zrobić później bo już nie lubię szukać cienia cienia cienia
Nie ma co wcześniej testować. A jak ma być ciąża to się o niej dowiesz. I tak nawet jeśli byś miała farta i test by wyszedł pozytywny to może okazać się ciąża biochemiczna albo co innego czego nie życzę żadnej z was i po co ten stres nerwy. Dobry moment na uczenie się cierpliwości bo w ciąży i już później przy małym dziecko w domu trzeba jej mieć sporo. A jak będziesz zdenerwowana ze stresowania to dziecko będzie to czuło od ciebie. To jest moje zdanie ale zrobisz jak uważasz za słuszne dla siebie samej.W tym miesiącu jeszcze nie testowałam. wstrzymam się jeszcze.
37 albo 38 już straciłam rachubęA który cykl staran?
Nie ma co wcześniej testować. A jak ma być ciąża to się o niej dowiesz. I tak nawet jeśli byś miała farta i test by wyszedł pozytywny to może okazać się ciąża biochemiczna albo co innego czego nie życzę żadnej z was i po co ten stres nerwy. Dobry moment na uczenie się cierpliwości bo w ciąży i już później przy małym dziecko w domu trzeba jej mieć sporo. A jak będziesz zdenerwowana ze stresowania to dziecko będzie to czuło od ciebie. To jest moje zdanie ale zrobisz jak uważasz za słuszne dla siebie samej.
Ja ewentualnie mogę trzymać kciuki aby okres nie przyszedł i się okazało że jesteś w zdrowej ciąży[emoji110][emoji110][emoji110][emoji4]
Spokojnie jak masz już 2 to i z 3 się uda. Ile mają lat? Córka i synek?Dziękuję racja, poprostu szukam u was wsparcia trochę w tej cierpliwości. Mam już 2dzieci więc wiem że cierpliwość to podstawa. Ale odkąd zdecydowaliśmy się na 3 (ostatnie [emoji23]) jakoś mi odbiło.
Ja bym powtórzyła test jutro ale z rana. Ja coś czuję że ty masz pod sercem fasolkę [emoji3059][emoji3059]Ja narazie cisza z @. Wczoraj był seks myślałam, że ruszy a tu cisza [emoji23][emoji23][emoji23]