reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Hej, u mnie 26 dc. Okres powinien być jutro ewentualnie pojutrze, planowałam że dzisiaj rano zrobię test, ale sama nie wiem. Cycki od dwóch już tygodni bolą jak na okres co jest u mnie pierwszy raz, zawsze bolą kilka dni max. Myślę, że okres przyjdzie raczej na pewno. Pewnie i tak go zrobię z ciekawości, ale złudzeń już nie mam 😞 życzę wszystkim miłego dnia.

reklama
Szkoda, że się nie udało z klinika, liczyłam na to, że wam pomogą...
Czytałam, że przeprowadziliście się do wymarzonego mieszkania [emoji106][emoji106][emoji106] ważne, że niektóre rzeczy się układają [emoji4]
Dokładnie. Powiem Ci ze ciąża zeszła na inny plan nie jest już dla mnie taka ważna jak była jeszcze przed kilku miesięcy. Jakoś tak zrozumiałam że trzeba żyć i się cieszyć z tego co mamy bo nie wiadomo ile komu jeszcze życia zostało. Mimo tego że mam dopiero 26 lat ale prawda jest taka że dzisiaj wyjdę z domu i mogę już do niego nie wrócić.

Dziękuję! [emoji8]
Czuję się dobrze póki co. Beta dobrze przyrasta a co będzie dalej to zobaczymy [emoji4]
Napewno będzie wszystko w porządku. Ja w to wierze Ty też uwierz choć wiem że trudno po stracie. Odzywaj się czasem co u ciebie. I jak będziesz już po pierwszym usg to liczę że wrzucisz nam tu twoja fasolkę?

Hej, u mnie 26 dc. Okres powinien być jutro ewentualnie pojutrze, planowałam że dzisiaj rano zrobię test, ale sama nie wiem. Cycki od dwóch już tygodni bolą jak na okres co jest u mnie pierwszy raz, zawsze bolą kilka dni max. Myślę, że okres przyjdzie raczej na pewno. Pewnie i tak go zrobię z ciekawości, ale złudzeń już nie mam 😞 życzę wszystkim miłego dnia.
Przy tak krótkich cyklach test najlepiej zrobić 28/29 dpo🙃
Dzień dobry wszystkim starającym 🙃 udanych starań i cudownego dnia 😁 niech będzie owocny 🙏🤙

No to dziękuję za radę, nie będę marnowała kasy na ten test. Dziś mam 27 dc. Do miesiączki 5 dni. Bardzo chciałabym już zobaczyć na teście 2 kreski. Test owulacyjny 26. 09. Skok temp byl i utrzymuje się temp. 37.2 :) nie należę do osób cierpliwych. A Wy kiedy testujecie? Jeszcze przed miesiączką czy staracie się wytrzymać do niej?

No to dziękuję za radę, nie będę marnowała kasy na ten test. Dziś mam 27 dc. Do miesiączki 5 dni. Bardzo chciałabym już zobaczyć na teście 2 kreski. Test owulacyjny 26. 09. Skok temp byl i utrzymuje się temp. 37.2 :) nie należę do osób cierpliwych. A Wy kiedy testujecie? Jeszcze przed miesiączką czy staracie się wytrzymać do niej?
5 dni przed @ to tak jak wróżenie z fusów. Sporo osób lubi oglądać na teście 1 kreskę [emoji12] nie lepiej poczekać do czasu kiedy już się będzie miesiączka spóźniać? Albo chociaż do dnia miesiączki?

reklama
Do góry