Hej, u mnie 26 dc. Okres powinien być jutro ewentualnie pojutrze, planowałam że dzisiaj rano zrobię test, ale sama nie wiem. Cycki od dwóch już tygodni bolą jak na okres co jest u mnie pierwszy raz, zawsze bolą kilka dni max. Myślę, że okres przyjdzie raczej na pewno. Pewnie i tak go zrobię z ciekawości, ale złudzeń już nie mam życzę wszystkim miłego dnia.
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Stąd z tego forum. Miały widoczne kreski testowe a beta niższa niż 1Możesz podesłać skąd masz takie informacje?
młoda1994
Dokładnie. Powiem Ci ze ciąża zeszła na inny plan nie jest już dla mnie taka ważna jak była jeszcze przed kilku miesięcy. Jakoś tak zrozumiałam że trzeba żyć i się cieszyć z tego co mamy bo nie wiadomo ile komu jeszcze życia zostało. Mimo tego że mam dopiero 26 lat ale prawda jest taka że dzisiaj wyjdę z domu i mogę już do niego nie wrócić.Szkoda, że się nie udało z klinika, liczyłam na to, że wam pomogą...
Czytałam, że przeprowadziliście się do wymarzonego mieszkania [emoji106][emoji106][emoji106] ważne, że niektóre rzeczy się układają [emoji4]
młoda1994
Napewno będzie wszystko w porządku. Ja w to wierze Ty też uwierz choć wiem że trudno po stracie. Odzywaj się czasem co u ciebie. I jak będziesz już po pierwszym usg to liczę że wrzucisz nam tu twoja fasolkę?Dziękuję! [emoji8]
Czuję się dobrze póki co. Beta dobrze przyrasta a co będzie dalej to zobaczymy [emoji4]
HeraUnique
Przy tak krótkich cyklach test najlepiej zrobić 28/29 dpoHej, u mnie 26 dc. Okres powinien być jutro ewentualnie pojutrze, planowałam że dzisiaj rano zrobię test, ale sama nie wiem. Cycki od dwóch już tygodni bolą jak na okres co jest u mnie pierwszy raz, zawsze bolą kilka dni max. Myślę, że okres przyjdzie raczej na pewno. Pewnie i tak go zrobię z ciekawości, ale złudzeń już nie mam życzę wszystkim miłego dnia.
Dzień dobry wszystkim starającym udanych starań i cudownego dnia niech będzie owocny
E
emi1
Gość
No to dziękuję za radę, nie będę marnowała kasy na ten test. Dziś mam 27 dc. Do miesiączki 5 dni. Bardzo chciałabym już zobaczyć na teście 2 kreski. Test owulacyjny 26. 09. Skok temp byl i utrzymuje się temp. 37.2 nie należę do osób cierpliwych. A Wy kiedy testujecie? Jeszcze przed miesiączką czy staracie się wytrzymać do niej?
młoda1994
5 dni przed @ to tak jak wróżenie z fusów. Sporo osób lubi oglądać na teście 1 kreskę [emoji12] nie lepiej poczekać do czasu kiedy już się będzie miesiączka spóźniać? Albo chociaż do dnia miesiączki?No to dziękuję za radę, nie będę marnowała kasy na ten test. Dziś mam 27 dc. Do miesiączki 5 dni. Bardzo chciałabym już zobaczyć na teście 2 kreski. Test owulacyjny 26. 09. Skok temp byl i utrzymuje się temp. 37.2 nie należę do osób cierpliwych. A Wy kiedy testujecie? Jeszcze przed miesiączką czy staracie się wytrzymać do niej?
E
emi1
Gość
W tym miesiącu jeszcze nie testowałam. wstrzymam się jeszcze.
reklama
K
Katijah
Gość
Hej laski.
U nas dziś cala grupa przedszkolaków w domach została, bo u jednego wykryli koronawirus... A reszta pracuje
U nas dziś cala grupa przedszkolaków w domach została, bo u jednego wykryli koronawirus... A reszta pracuje