reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

@Anio0lek a mój test owu jest taki 🧐
20201005_221839.jpg

reklama
@Carry88 co tam? Co się nie odzywasz.
@aga.i.nieszka jak się czujesz? Nie gratulowałam Ci chyba ciąży. Życzę aby wszystko się zakończyło teraz pomyślnie i okrutnie nudnych 9 miesięcy [emoji4]
Dziękuję! 😘
Czuję się dobrze póki co. Beta dobrze przyrasta a co będzie dalej to zobaczymy 😊

Być może zobaczymy a może ja jakoś te testy ciulato robię [emoji23]

Pamiętaj, mi ostatnio tak konkretnie ciemniec zaczęło 14 dc, 15 było ciut jaśniejsza niż kontrolna a 16 pik. A lecimy z tym cyklem podobnie, wiec może będziesz tak właśnie miała? [emoji4] testujemy dalej [emoji13] ja jutro zdam relacje z 14dc z testem i wielkością pęcherzyka (mam nadzieje ze rośnie [emoji120]) [emoji16] narazie wczoraj 12dc było o tak.
IMG_3053.jpg

reklama
Być może zobaczymy a może ja jakoś te testy ciulato robię 😂
Ja zawsze robiłam koło 10 rano, nie z pierwszego moczu i starałam się dużo nie pic by nierozrzedzic moczu. A w tym cyklu bóle brzucha miałam i zrobiłam o 8 i tłusta krecha.
A i jak widzę ze zaczynaja ciemność a mam koło 10 dc to robi nawet 2-3 razy dziennie coby nie przegapić.
W drugiej ciazy typowego pozytywnego nie miałam a mam prawie 5-ciolatka w domu
BED8A671-B5F9-4879-92E2-C242F81FF463.jpeg

Ostatnia edycja:
Do góry