reklama
Anio0lek
Fanka BB :)
Hmm trochę słaba ta kreska moze jutro będzie mocniejsza?@Anio0lek a mój test owu jest taki Zobacz załącznik 1184732
Ancka
No wywaliło mi prąd 2 godziny temu i nadal nie ma! Tyle rzeczy mam do zrobienia a wstać muszę o 3 do pracy ! A sąsiadka na następnej ulicy siedzi przed telewizorem bo z innego punktua prąd
Być może zobaczymy a może ja jakoś te testy ciulato robięHmm trochę słaba ta kreska moze jutro będzie mocniejsza?
Dziękuję!@Carry88 co tam? Co się nie odzywasz.
@aga.i.nieszka jak się czujesz? Nie gratulowałam Ci chyba ciąży. Życzę aby wszystko się zakończyło teraz pomyślnie i okrutnie nudnych 9 miesięcy [emoji4]
Czuję się dobrze póki co. Beta dobrze przyrasta a co będzie dalej to zobaczymy
Gigi Tg
Ja płaciłam 156 złNo właśnie ja się zastanawiałam nad AHM ale to prawie 200zl.i póki nie będę miala zalecenia lekarza robić chyba nie bede
coca
@Anio0lek a mój test owu jest taki [emoji3166]Zobacz załącznik 1184732
Bo się zastanawiałam jak test owu może wyglądać przy pęcherzyku 20 mm [emoji16][emoji16] wiesz, jest szansa, ze albo te testy dają u Ciebie dupy, albo może pęknie Ci później. Przecież mogą pękać i przy 25 mm [emoji848] może jeszcze LH za mały [emoji13]
coca
Być może zobaczymy a może ja jakoś te testy ciulato robię [emoji23]
Pamiętaj, mi ostatnio tak konkretnie ciemniec zaczęło 14 dc, 15 było ciut jaśniejsza niż kontrolna a 16 pik. A lecimy z tym cyklem podobnie, wiec może będziesz tak właśnie miała? [emoji4] testujemy dalej [emoji13] ja jutro zdam relacje z 14dc z testem i wielkością pęcherzyka (mam nadzieje ze rośnie [emoji120]) [emoji16] narazie wczoraj 12dc było o tak.
coca
Ja płaciłam 156 zł
Nie robiłam, ale sprawdziłam w swoim labo i jest za 159.
reklama
MiWiZu
Ja zawsze robiłam koło 10 rano, nie z pierwszego moczu i starałam się dużo nie pic by nierozrzedzic moczu. A w tym cyklu bóle brzucha miałam i zrobiłam o 8 i tłusta krecha.Być może zobaczymy a może ja jakoś te testy ciulato robię
A i jak widzę ze zaczynaja ciemność a mam koło 10 dc to robi nawet 2-3 razy dziennie coby nie przegapić.
W drugiej ciazy typowego pozytywnego nie miałam a mam prawie 5-ciolatka w domu
Ostatnia edycja: