reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

@Anio0lek a mój test owu jest taki 🧐
20201005_221839.jpg

reklama
@Carry88 co tam? Co się nie odzywasz.
@aga.i.nieszka jak się czujesz? Nie gratulowałam Ci chyba ciąży. Życzę aby wszystko się zakończyło teraz pomyślnie i okrutnie nudnych 9 miesięcy [emoji4]
Dziękuję! 😘
Czuję się dobrze póki co. Beta dobrze przyrasta a co będzie dalej to zobaczymy 😊

Być może zobaczymy a może ja jakoś te testy ciulato robię [emoji23]

Pamiętaj, mi ostatnio tak konkretnie ciemniec zaczęło 14 dc, 15 było ciut jaśniejsza niż kontrolna a 16 pik. A lecimy z tym cyklem podobnie, wiec może będziesz tak właśnie miała? [emoji4] testujemy dalej [emoji13] ja jutro zdam relacje z 14dc z testem i wielkością pęcherzyka (mam nadzieje ze rośnie [emoji120]) [emoji16] narazie wczoraj 12dc było o tak.
IMG_3053.jpg

reklama
Być może zobaczymy a może ja jakoś te testy ciulato robię 😂
Ja zawsze robiłam koło 10 rano, nie z pierwszego moczu i starałam się dużo nie pic by nierozrzedzic moczu. A w tym cyklu bóle brzucha miałam i zrobiłam o 8 i tłusta krecha.
A i jak widzę ze zaczynaja ciemność a mam koło 10 dc to robi nawet 2-3 razy dziennie coby nie przegapić.
W drugiej ciazy typowego pozytywnego nie miałam a mam prawie 5-ciolatka w domu
BED8A671-B5F9-4879-92E2-C242F81FF463.jpeg

Ostatnia edycja:
Do góry