reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
😂😂😂Żebyś wiedziała, ostatnio w lipcu tak było
Też bym tak chciała, wczoraj test biały a okresu dalej nie ma, zawsze mnie piersi przed bolały conajmniej 3 dni a teraz dopiero dzisiaj lekko zaczynam czuć, mam nadzieję, że nie będę musiała jeszcze 3 dni czekać, dzisiaj już 35dc,zawsze idealnie jak przejrzałam kalendarzyk od 2,5 roku 31 dni, czasem jakiś przeskok na 32,a tu w zeszłym miesiącu 33 a teraz już 35, ból miesiączkowy zawsze na 2dc a teraz miałam w 28dc,31,32 i dzisiaj, zwariować mozna

Też bym tak chciała, wczoraj test biały a okresu dalej nie ma, zawsze mnie piersi przed bolały conajmniej 3 dni a teraz dopiero dzisiaj lekko zaczynam czuć, mam nadzieję, że nie będę musiała jeszcze 3 dni czekać, dzisiaj już 35dc,zawsze idealnie jak przejrzałam kalendarzyk od 2,5 roku 31 dni, czasem jakiś przeskok na 32,a tu w zeszłym miesiącu 33 a teraz już 35, ból miesiączkowy zawsze na 2dc a teraz miałam w 28dc,31,32 i dzisiaj, zwariować mozna
A kiedy miałaś ovu? W terminie?

E mam to samo. W ogóle mnie cycki nie bola i brzuch jak przed @....

reklama
Niskie ft4 czyli tycie, tak??
No ja szczuplutka więc chyba mnie nie tyczy.
Jedynie miałam problem z kołataniem serca i drżeniem rąk.
Zawsze fajnie schodzilam z wagi podczas ćwiczeń...

Niskie ft4 to wysokie tsh. Ft4 pokazuje nam jak pracuje tarczyca :)
W Twoim przypadku pewnie masz niedobry witaminowe :) sprawdzalas poziom magnezu? Bo o tym moze swiadczy drzenie rak i problemy z sercem :) nie masz czasami drzacej powieki?

Do góry