Magd.a
Fanka BB :)
Ee to mnie do słodkiego nie ciągnie od jakiegoś czasu. Za to kawka musowo.
Jakie masz tsh?
3.94..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ee to mnie do słodkiego nie ciągnie od jakiegoś czasu. Za to kawka musowo.
Jakie masz tsh?
Mi lekarz rodzinny co kilka mięsiecy zleca badania i właśnie wszystko w normie.Niskie ft4 to wysokie tsh. Ft4 pokazuje nam jak pracuje tarczyca
W Twoim przypadku pewnie masz niedobry witaminowe sprawdzalas poziom magnezu? Bo o tym moze swiadczy drzenie rak i problemy z sercem nie masz czasami drzacej powieki?
Oo, to dużo więcej niż u mnie3.94..
Niskie ft4 to wysokie tsh. Ft4 pokazuje nam jak pracuje tarczyca
W Twoim przypadku pewnie masz niedobry witaminowe sprawdzalas poziom magnezu? Bo o tym moze swiadczy drzenie rak i problemy z sercem nie masz czasami drzacej powieki?
Gin mi powiedział że cykl bezowulacyjny, ale ja czułam że mam lub będę miała owulację jak u niego byłam to był 21dc no i owu była bo potwierdza to temp. Ale miałam dwa skoki w 21dc i w 23dc wiec owu 20 lub 22, moja faza lutealna zazwyczaj 13 dniA kiedy miałaś ovu? W terminie?
Albo potas. Mi kardiolog kazał metocard odstawić, ale potas i magnez suplementuje dalej „bo może mi się szybko wypłukiwać”.
Co radzisz?Nie jest trudne poradzisz sobie
Mimi ale ft4 masz prawie 27% tutaj jest problem..
To 35dc by się zgadzał z owu, skoro jeden ze skoków miałaś w 22dc a II faza wynosi 13 dni ale trzeba też pamiętać, że skok temp nie zawsze równa się owuGin mi powiedział że cykl bezowulacyjny, ale ja czułam że mam lub będę miała owulację jak u niego byłam to był 21dc no i owu była bo potwierdza to temp. Ale miałam dwa skoki w 21dc i w 23dc wiec owu 20 lub 22, moja faza lutealna zazwyczaj 13 dni