reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
:))🙃🙃 u mnie w rodzinie raczej nie ma tarczycowcow, za to są Rakowcy i już miałam leukloplakie błon śluzowych jamy ustnej ale zmiana diety itp itd i wyleczyłam 😁😁😁
U mnie dziadkowie zmarli na raka. Ale jeden płuc a drugi czerniak.
Ja też mam pełno pieprzyków i obawiam sie ze coś może się wydarzyć któregos dnia.
Z tarczyca nikt problemow raczej nie miał..

U mnie dziadkowie zmarli na raka. Ale jeden płuc a drugi czerniak.
Ja też mam pełno pieprzyków i obawiam sie ze coś może się wydarzyć któregos dnia.
Z tarczyca nikt problemow raczej nie miał..
Tam u mnie jest flaga w wyniku i pytałam endo ale mówi że wszystko dobrze tyle że badanie jest z przed 3 mc nie staraliśmy się wtedy i nie mówiłam o takim zamiarze ,bo w ogóle całe panele tych badań miałam od kilku lekarzy specjalistów właśnie w celach kontroli tego stanu przednowotworego .ale jak mówię wszystkie wyniki idealnie. Tyle że o tej leukloplaki dowiedziałam się przypadkiem jak mi chrypa rok nie przechodziła... Strach z tymi chorobskami...

Tam u mnie jest flaga w wyniku i pytałam endo ale mówi że wszystko dobrze tyle że badanie jest z przed 3 mc nie staraliśmy się wtedy i nie mówiłam o takim zamiarze ,bo w ogóle całe panele tych badań miałam od kilku lekarzy specjalistów właśnie w celach kontroli tego stanu przednowotworego .ale jak mówię wszystkie wyniki idealnie. Tyle że o tej leukloplaki dowiedziałam się przypadkiem jak mi chrypa rok nie przechodziła... Strach z tymi chorobskami...
Wez mi nawet nie mów.
Objawow nie ma a tu nagle dowidujesz się że coś nie tak.
Straszne...

reklama
Do góry