reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ft4 mowi, ze tarczyca wytwarza nadal za malo hormonu. Ale badania Pewnie Ci endo zalecila po 6-8 tyg.
Wiesz co ja ogólnie mam małą objętość tarczycy. Lekarka podczas usg mówiła że może być przez to że jestem drobna albo po prostu malutka. Nic więcej w badaniu nie wyszło.
Badania powtórne zrobię za jakieś 2 tygodnie jak to wszystko wygląda po lekach właśnie

reklama
Ja po :)
Wieści takie na prawnym nic na lewym 2cm pęcherzyk :) więc owu lada moment powinna być [emoji4] na Endo mi powiedział ,że nie jest aż takie grube ale nie jest źle, zapomniałam że stresu zapytać ile ma [emoji57]
I co jeszcze jak się nie uda w tym cyklu mam przepisane clo :)
12dc u mnie dziś.

A Ty nie robisz testów owu, prawda? [emoji16]

A to byla endo gin czy tylko gin.
Moja endo powiedziala, ze w parade ginkowi wchodzic nie bedzie.

Ft4 swiadczy o tym, ze mozesz miec tendencje do tycia.
OK to teraz mi się wyjaśniło.... Jak badałam ft4 i ft3 to byłam dość obszerna i nie mogłam zejść z wagi. Po ovarinie itd wszystko mi się wyrównało i zaczęłam ładnie chudnąć, bez większego wysiłku doszłam do swojej wagi. Teraz rozumiem. Moja gin jest I Gin I endo 🤷‍♀️

reklama
Ja tez jestem na lekach :) tez mam Euthyrox 25. Leki do mnie fruna :p

Przy ft4 czesto wystarczy zmiana diety :) i oczywiscie wyniki sie robi calosciowo +usg tarczycy.
Niektorzy zarcaja tez badania wit d3, ferrytyny itp.

Do góry