reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ft4 mowi, ze tarczyca wytwarza nadal za malo hormonu. Ale badania Pewnie Ci endo zalecila po 6-8 tyg.
Wiesz co ja ogólnie mam małą objętość tarczycy. Lekarka podczas usg mówiła że może być przez to że jestem drobna albo po prostu malutka. Nic więcej w badaniu nie wyszło.
Badania powtórne zrobię za jakieś 2 tygodnie jak to wszystko wygląda po lekach właśnie

reklama
Ja po :)
Wieści takie na prawnym nic na lewym 2cm pęcherzyk :) więc owu lada moment powinna być [emoji4] na Endo mi powiedział ,że nie jest aż takie grube ale nie jest źle, zapomniałam że stresu zapytać ile ma [emoji57]
I co jeszcze jak się nie uda w tym cyklu mam przepisane clo :)
12dc u mnie dziś.

A Ty nie robisz testów owu, prawda? [emoji16]

A to byla endo gin czy tylko gin.
Moja endo powiedziala, ze w parade ginkowi wchodzic nie bedzie.

Ft4 swiadczy o tym, ze mozesz miec tendencje do tycia.
OK to teraz mi się wyjaśniło.... Jak badałam ft4 i ft3 to byłam dość obszerna i nie mogłam zejść z wagi. Po ovarinie itd wszystko mi się wyrównało i zaczęłam ładnie chudnąć, bez większego wysiłku doszłam do swojej wagi. Teraz rozumiem. Moja gin jest I Gin I endo 🤷‍♀️

reklama
Ja tez jestem na lekach :) tez mam Euthyrox 25. Leki do mnie fruna :p

Przy ft4 czesto wystarczy zmiana diety :) i oczywiscie wyniki sie robi calosciowo +usg tarczycy.
Niektorzy zarcaja tez badania wit d3, ferrytyny itp.

Do góry