reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

W pierwszej ciazy też miałam plamienie córka ma się dobrze już 4.5 lat [emoji16]
Warto pamiętać, że plamienie implementacyjne to bardzo rzadki objaw ciąży i niewiele kobiet je ma. Większość lekarzy nie uznaje tego za objaw ciąży. Ja jestem zdania, że w prawidłowej ciąży plamień być nie powinno.. i niestety moje doświadczenia mówią to samo.

reklama
Warto pamiętać, że plamienie implementacyjne to bardzo rzadki objaw ciąży i niewiele kobiet je ma. Większość lekarzy nie uznaje tego za objaw ciąży. Ja jestem zdania, że w prawidłowej ciąży plamień być nie powinno.. i niestety moje doświadczenia mówią to samo.
Jasne, mam tego świadomość, że plamienie implantacyjne występuje u ok 25% ciąż 🤷‍♀️

Wiecie czego najbardziej nienawidzę w swoich cyklach? Nie bólu miesiączkowego, już nauczyłam się z nim żyć, nie plamien przed okresem, ale cholerne wzdęcia. Przed owu, przed okresem, kuźwa albo wyglądam jak balon, albo uchodzi ze mnie powietrze jak z balona. Nienawidzę [emoji2356]
Witam w klubie. Brzuch jak balon, zaparcia i ja już wiem, ze za 3 dni będzie @. Nienawidzę tego czasu.

Też miałam plamienie, wręcz niekiedy żywa krew. Ale jak się dowiedziałam, to mam wszystko w środku wrażliwe.
Ja nawet njie mam nadżerki ani nic z tych rzeczy, a niekiedy plamie po seksie, bo jest tak delikatna...
Córka za miesiąc ma roczek
Ja pierdziele! Jak ten czas leci.....
W pierwszej ciazy też miałam plamienie córka ma się dobrze już 4.5 lat [emoji16]

Nie robiłam, bo czekalam na wyraźne spóźnienie @, w pierwszej ciąży test długo mi nie pokazywał pozytywu, wiec, wiedziałam, że nie ma po co robić.
U mnie też występują cykle zupełnie bez objawów i nie jest to nic niepokojącego. Czasami tak się zdarza 🤷‍♀️ np przez pół roku zawsze ból piersi I głowy, a później 2 cykle bez żadnych objawów 🤷‍♀️ hormony kobiece są dziwne 😅

Wiecie czego najbardziej nienawidzę w swoich cyklach? Nie bólu miesiączkowego, już nauczyłam się z nim żyć, nie plamien przed okresem, ale cholerne wzdęcia. Przed owu, przed okresem, kuźwa albo wyglądam jak balon, albo uchodzi ze mnie powietrze jak z balona. Nienawidzę [emoji2356]
Mam to samo 💁‍♀️ a jeszcze mocniej nienawidzi tego mój M, a raczej tego co się że mnie wydostaje 🤣😂

Dziewczyny mimo, ze byłam tu jakoś 1 cykl i się udało🙈 czuję do Was sympatię. Gratuluję tym co przez ten czas się udało. I baaardzo trzymam kciuki za następne ciążę. U mnie 9+3 i się bardzo na razie cieszę i stresuje. Myślałam, ze od razu do Was wrócę, byłam w szpitalu, dużo baaardzo plamilam, itp ale na razie do przodu. Czasami Was podczytuje ;) I planuję po porodzie i powrocie do pracy za jakiś czas wrócić do Was, ale wtedy żeby skład był inny albo ten sam po następnego maluszka. Całuje dziewczyny😘😘😘

reklama
Do góry