reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja się dziś fatalnie czuje. Mdli mnie i rano jak wstałam musiałam z powrotem się położyć bo zrobiło mi się ciemno przed oczami i myślałam ze zemdleje. Cały czas się słabo czuje. Do tego cholerka plomba mi wypadła i jutro muszę do dentysty się wybrać. Ehhh.

Ja w pracy. Zamykają nam obsługę od środy [emoji3526] Bardzo się cieszę, ale z drugiej strony zaczęłam panikować, że znów będzie powtórka z rozrywki z marca i zamkną mi ginekologa[emoji26] Ale u nas w mieście na serio nie ma dużo chorych. Nawet nie jesteśmy w żółtej strefie. Hmmm. Mam nadzieję, że tak się nie stanie, bo się bardzo nastawiłam na wizytę za 2 tygodnie [emoji16]
Ja też mam okropne wzdęcia w trakcie owu, przed małpą i w trakcie małpy[emoji24][emoji24] Nienawidzę tego.

Tez mam zawsze okropny ból w pierwszych dniach okresu. Najchętniej bym się zwinęła w kulkę w koc i przeczekała dwa dni. Masakra.

Dwa dni z rzędu mam zgagę co nie jest normalne ale staram się niczego nie doszukiwać w tym [emoji41]

reklama
Do góry