reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja go rozumiem! To jest silniejsze od niego 😆gardło się samo zaciska😤
Dla mnie to jest zupełnie nie zrozumiałe 🤷‍♀️ ja nieam problemu z żadną tabletką zupełnie 💁‍♀️ nawet bez popicia dam radę 🤷‍♀️ może dlatego, że jako dziecko ciągle byłam chora 🤷‍♀️
On też kiedyś nie miał, do czasu aż mu wpadła nie tam gdzie trzeba I teraz już ma odruch pavlova 🤦‍♀️

Kurde właśnie miałam telewizyte z kardiologiem i jak mu powiedziałam o staraniach to powiedział „suuuuuuper, niech Ci się dziołszka uda” no ale powiedział, żebym odstawiła leki, które brałam. Brałam bardzo mała dawkę, ale super się czułam, boje się teraz ze mi arytmia wróci [emoji3525]

PS. Zaraz się pewnie przestane martwić niepotrzebnie na zapas, narazie jeszcze dochodzę do siebie [emoji23] ale tak chciałam się pożalić [emoji16]

Kurde właśnie miałam telewizyte z kardiologiem i jak mu powiedziałam o staraniach to powiedział „suuuuuuper, niech Ci się dziołszka uda” no ale powiedział, żebym odstawiła leki, które brałam. Brałam bardzo mała dawkę, ale super się czułam, boje się teraz ze mi arytmia wróci [emoji3525]

PS. Zaraz się pewnie przestane martwić niepotrzebnie na zapas, narazie jeszcze dochodzę do siebie [emoji23] ale tak chciałam się pożalić [emoji16]
Nie bój się na zapas 🙃 zobaczysz, że wszystko będzie hulać jak trzeba 😁

Nie bój się na zapas [emoji854] zobaczysz, że wszystko będzie hulać jak trzeba [emoji16]

No tak sobie to tłumacze. Tak mała dawka, ze nie powinno być różnicy. Tylko 2 lata temu w szpitalu wylądowałam i się trochę boje powtórki [emoji53] ale spoko, zjem śniadanie zaraz i przestawię się na te „lepsze” tory [emoji16][emoji16]

reklama
Do góry