reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Będę próbować [emoji846] ale na samą myśl mi się gardło zaciska. Ja do tego ten języczek mam inny niż wszyscy. Ma dwa rozgałęzienia jak wąż [emoji38]

Spróbuj po jednej popić wielkim łykiem. I podczas picia nie myśl o tym jaka jest ta tabletka, bo automatycznie podniesiesz z tylu jęzor [emoji13] przy dużym łyku otwór się robi naprawdę dużo większy niż kapsułka [emoji4] trzymam kciuki [emoji16][emoji16][emoji16]

Mój ma problem z każdą tabletką. I wymyślił sobie sposób, że przy śniadaniu, jedząc, w między czasie razem np z kawałkiem chleba włoży tabsa, I tylko tak jest wstanie zjeść jakaś tabletkę. Nie ważne czy duża czy mała.

O, ale super pomysł. Psu tak czasem dawałam, ze tez nie pomyślałam nigdy [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry