reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Jesteś pierwsza osoba, która zapamiętałam z forum [emoji4] ten sam wiek, zdrowe podejście, mocno Ci kibicuje [emoji1696] odzywaj się czasem [emoji8]
Jeszcze fajna kobitka się udzielala @Magdusia88 też duża wiedzę ma potrafi we sprzec poradzić doradzić przede wszystkim jest szczera[emoji4]

Dla mnie są ogromne 😭😭😭😭 Ale ja mam zawsze problem z połykaniem tabletek. Jedynie wielkości alertecu połknę 🤣🤣
Ja też miałam problem z połykaniem tabletek.
Jedynie nospa wchodziła w grę chociaż i tak czasem musiałam rozgryźć.
Mój W. mnie zmotywował, nauczył jak zaszłam w ciążę i musiałam brać ogromniaste tabsy. Teraz każda wchodzi..

Dla mnie są ogromne [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] Ale ja mam zawsze problem z połykaniem tabletek. Jedynie wielkości alertecu połknę [emoji1787][emoji1787]

A próbowałaś popijać dużym, ogromnym łykiem? Ja jak byłam młodsza to skumałam, ze jak za mały łyk wezmę to gardło mi się nie otwiera aż tak i tabletka staje na końcu języka. Jak wezmę wielki łyk to nawet nie czuje, ze płynie razem z woda. Nie wiem czy płynie jak kajak z prądem czy staje w poprzek, bo po prostu nie czuje jej w ogóle [emoji16]

reklama
A próbowałaś popijać dużym, ogromnym łykiem? Ja jak byłam młodsza to skumałam, ze jak za mały łyk wezmę to gardło mi się nie otwiera aż tak i tabletka staje na końcu języka. Jak wezmę wielki łyk to nawet nie czuje, ze płynie razem z woda. Nie wiem czy płynie jak kajak z prądem czy staje w poprzek, bo po prostu nie czuje jej w ogóle [emoji16]
Będę próbować 🙂 ale na samą myśl mi się gardło zaciska. Ja do tego ten języczek mam inny niż wszyscy. Ma dwa rozgałęzienia jak wąż 😆

Do góry