Sherlook
Fanka BB :)
To może być dobry znakWłaśnie nie boli mnie ból brzucha tylko cycki tak po bokach i cała w pryszczach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To może być dobry znakWłaśnie nie boli mnie ból brzucha tylko cycki tak po bokach i cała w pryszczach
Ja mam w kapsułkach[emoji38][emoji38] tylko nie połknę takiej tabletki więc muszę rozgryzać w ustach i piję [emoji19]
To gdzie twój test z pięknymi 2 krechami? Ile będziesz nas trzymać jeszcze w niepewności [emoji848] no chyba nie 9 miechów [emoji1787]Właśnie nie boli mnie ból brzucha tylko cycki tak po bokach i cała w pryszczach [emoji85]
Jeszcze fajna kobitka się udzielala @Magdusia88 też duża wiedzę ma potrafi we sprzec poradzić doradzić przede wszystkim jest szczera[emoji4]Jesteś pierwsza osoba, która zapamiętałam z forum [emoji4] ten sam wiek, zdrowe podejście, mocno Ci kibicuje [emoji1696] odzywaj się czasem [emoji8]
Ja też miałam problem z połykaniem tabletek.Dla mnie są ogromne Ale ja mam zawsze problem z połykaniem tabletek. Jedynie wielkości alertecu połknę
Mój mąż dziś rano na raz połknął 2 fertilmany plus 2 magnezy plus 2 wit d3 plus wit c i jeszcze jakiś koenzym q10. Wszystkie tak ogromne, że mi się słabo zrobiło.
Dla mnie są ogromne [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] Ale ja mam zawsze problem z połykaniem tabletek. Jedynie wielkości alertecu połknę [emoji1787][emoji1787]
Czyli dla nich to normalneMój mąz łyka 4 fertilany do tego magnez, wit D, glukozaminę i wit C i to samo wszystko jednym łykiem picia
Może ja w ciąży też się nauczę.Ja też miałam problem z połykaniem tabletek.
Jedynie nospa wchodziła w grę chociaż i tak czasem musiałam rozgryźć.
Mój W. mnie zmotywował, nauczył jak zaszłam w ciążę i musiałam brać ogromniaste tabsy. Teraz każda wchodzi..
Będę próbować ale na samą myśl mi się gardło zaciska. Ja do tego ten języczek mam inny niż wszyscy. Ma dwa rozgałęzienia jak wążA próbowałaś popijać dużym, ogromnym łykiem? Ja jak byłam młodsza to skumałam, ze jak za mały łyk wezmę to gardło mi się nie otwiera aż tak i tabletka staje na końcu języka. Jak wezmę wielki łyk to nawet nie czuje, ze płynie razem z woda. Nie wiem czy płynie jak kajak z prądem czy staje w poprzek, bo po prostu nie czuje jej w ogóle [emoji16]