reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Jesteś pierwsza osoba, która zapamiętałam z forum [emoji4] ten sam wiek, zdrowe podejście, mocno Ci kibicuje [emoji1696] odzywaj się czasem [emoji8]
Jeszcze fajna kobitka się udzielala @Magdusia88 też duża wiedzę ma potrafi we sprzec poradzić doradzić przede wszystkim jest szczera[emoji4]

Dla mnie są ogromne 😭😭😭😭 Ale ja mam zawsze problem z połykaniem tabletek. Jedynie wielkości alertecu połknę 🤣🤣
Ja też miałam problem z połykaniem tabletek.
Jedynie nospa wchodziła w grę chociaż i tak czasem musiałam rozgryźć.
Mój W. mnie zmotywował, nauczył jak zaszłam w ciążę i musiałam brać ogromniaste tabsy. Teraz każda wchodzi..

Dla mnie są ogromne [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] Ale ja mam zawsze problem z połykaniem tabletek. Jedynie wielkości alertecu połknę [emoji1787][emoji1787]

A próbowałaś popijać dużym, ogromnym łykiem? Ja jak byłam młodsza to skumałam, ze jak za mały łyk wezmę to gardło mi się nie otwiera aż tak i tabletka staje na końcu języka. Jak wezmę wielki łyk to nawet nie czuje, ze płynie razem z woda. Nie wiem czy płynie jak kajak z prądem czy staje w poprzek, bo po prostu nie czuje jej w ogóle [emoji16]

reklama
A próbowałaś popijać dużym, ogromnym łykiem? Ja jak byłam młodsza to skumałam, ze jak za mały łyk wezmę to gardło mi się nie otwiera aż tak i tabletka staje na końcu języka. Jak wezmę wielki łyk to nawet nie czuje, ze płynie razem z woda. Nie wiem czy płynie jak kajak z prądem czy staje w poprzek, bo po prostu nie czuje jej w ogóle [emoji16]
Będę próbować 🙂 ale na samą myśl mi się gardło zaciska. Ja do tego ten języczek mam inny niż wszyscy. Ma dwa rozgałęzienia jak wąż 😆

Do góry