Ooo dobrze wiedzieć, to może jednak zacznęTemperatura jest miarodajna po trzygodzinnym odpoczynku, więc niekoniecznie musi to być o stałej porze dnia
reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
Ja korzystam z flo i udaje się mu wyznaczyć po temperaturze teraz zaznaczyłam sama kiedy owu była po wizycie od ginekologa (też taka opcja jest) i pokrywa się to z moimi temperaturami wyższymiDziewczyny korzystam z dwóch aplikacji i stwierdzam, że flo nie jest miarodajna... Zaczęłam też korzystać z ovufriend, zakupiłam nawet na próbę premium i wszystko fajnie mi liczy i zaznacza, a flo teraz pokazuje, że mam mieć dopiero owulację, gdzie ona już była jakby w ogóle nie brała pod uwagę moich objawów itd...
Ja mierze zazwyczaj zaraz po wstaniu. Jest to czasami 7 czasami 8,temperatura zawsze taka sama a warto mierzyć, bo u mnie się sprawdza... Choć nie lubię kilku dni przed @ bo wtedy nerwowo spoglądam na termometr i modlę się żeby temp nie spadałaDzień dobry, wczoraj znowu zasnęłam po 22 został mi test z poprzedniego cyklu więc dzisiaj sobie zrobiłam, bo dziwne że padam wyspana o 22. Ale to widocznie naprawdę tylko jesień tak wpływa na mnie bo test już bielszy nie będzie
W tym cyklu bierzemy się za testy owulacyjne. Mierzyć temperatury nie dam rady bo u mnie się nie da o jednej godzinie, więc i tak byłoby to niemiarodajne. Mój już chce się zapisywać na badanie nasienia, a to był dopiero drugi CS. Ale to nic nie zaszkodzi w sumie i czekam teraz na tą @ i działamy znowu może przyjść w każdej chwili, bo na dzisiaj mam wg jednej, na wtorek wg drugiej a na środę wg trzeciej aplikacji termin @.
Sherlook
Podobno owu występuje do 48 po teście pozytywnym. Zawsze warto spróbowaćHej dziewczyny, z racji że jesteście bardziej obeznane w temacie testów owulacyjnych to mam pytanie. Wczoraj wyszedł mi test owulacyjny pozytywny, takie 2 bardzo mocne kreski ale niestety nie mieliśmy szans na starania. Właściwie to będziemy mieli dzisiaj chwilę czasu wieczorem ale dziś już kreski testowe w kolejnym teście wykonanym przed chwilą nie są takie mocne... stąd mam pytanie czy dzisiejsze starania mają jeszcze jakiś sens? Czy już za późno? Jeśli któraś z Was ma ochotę odpowiedzieć to bardzo bym prosiła rozwiać moje wątpliwości
Mi cały cykl pojawiają sie kreseczki w sensie ze ta druga widoczna a pozniej po prostu nagle jest pikLH i test bardzo ciemny.Dziewczyny dzisiaj 3dc zawsze gdy robiłam test owu był biały a teraz dobrze widoczna kreska czyżby szybciej owu była? [emoji848] Jak radzicie robić już co dziennie na wszelki wypadek? Zobacz załącznik 1183954
Sherlook
To może i ja zacznę mierzyć Termometr mam! Czyli jak dzwoni budzik to mierzę temperaturę. Może być w ustach?? Wpisuje do apki i już tylko jak się to odczytuje??? Nie uważałam za bardzo na naukach przedmałżeńskichJa korzystam z flo i udaje się mu wyznaczyć po temoera
Ja mierze zazwyczaj zaraz po wstaniu. Jest to czasami 7 czasami 8,temperatura zawsze taka sama a warto mierzyć, bo u mnie się sprawdza... Choć nie lubię kilku dni przed @ bo wtedy nerwowo spoglądam na termometr i modlę się żeby temp nie spadała
HeraUnique
A zresztą, kto nie lubi próbować co jak co ale takie próby człowiekowi na zdrowie wychodząPodobno owu występuje do 48 po teście pozytywnym. Zawsze warto spróbować
Anio0lek
Flo prowadzę już dwa lata... A i tak źle pokazuje ja nie jestem zadowolona...Mi się sprawdza. Ale apka flo bierze statystyki z 3 albo 6 ostatnich miesięcy. Nie ma co patrzeć na owu z kalendarzyka. Wprowadź do flo test owu pozytyw i zaznaczy ci odpowiedni dzień.
Anio0lek
Jest szansa jak najbardziej, od testu pozytywnego owulacja może nastąpić w ciągu 48 godzin nawetHej dziewczyny, z racji że jesteście bardziej obeznane w temacie testów owulacyjnych to mam pytanie. Wczoraj wyszedł mi test owulacyjny pozytywny, takie 2 bardzo mocne kreski ale niestety nie mieliśmy szans na starania. Właściwie to będziemy mieli dzisiaj chwilę czasu wieczorem ale dziś już kreski testowe w kolejnym teście wykonanym przed chwilą nie są takie mocne... stąd mam pytanie czy dzisiejsze starania mają jeszcze jakiś sens? Czy już za późno? Jeśli któraś z Was ma ochotę odpowiedzieć to bardzo bym prosiła rozwiać moje wątpliwości
młoda1994
Ja bym próbowała. Może być tak że owu będzie dopiero dzisiaj. Może akurat się uda czego z całego serca ci życzę.Hej dziewczyny, z racji że jesteście bardziej obeznane w temacie testów owulacyjnych to mam pytanie. Wczoraj wyszedł mi test owulacyjny pozytywny, takie 2 bardzo mocne kreski ale niestety nie mieliśmy szans na starania. Właściwie to będziemy mieli dzisiaj chwilę czasu wieczorem ale dziś już kreski testowe w kolejnym teście wykonanym przed chwilą nie są takie mocne... stąd mam pytanie czy dzisiejsze starania mają jeszcze jakiś sens? Czy już za późno? Jeśli któraś z Was ma ochotę odpowiedzieć to bardzo bym prosiła rozwiać moje wątpliwości [emoji120]
reklama
Mooni89
Jeszcze trochę i myślę, że będzie Ci lepiej ja nie miałam mdlosci w żadnej ciąży, po wizycie daj znać co tam wypatrzyliście z ginem, a prenatalne kiedy?Witam kochane, u mnie 10+2 czuje się.. No ciężko bywa .
Lekarz we wtorek po 3 tygodniach i zaczynam stres, ale cieszę się, bo tak długo czekałam
Z kreskami tak było, ale jednak my tu na grupie to trochę już byłyśmy i kto inny mógłby kogoś postawić do pionu jak nie wy ❤ caky czas wchodzę i czytam was ❤❤