CzarnaMamba21
Fanka BB :)
Mi się już 3 raz śniły 2 kreski na teście xD
I śniło mi się, że plemniki mojego męża są na 0%
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi bardziej chodzi o to, że pierwsza ciąże 6 lat temu miałam zagrożona, musiałam chodzić na wizyty co kilka dni, raz skończyło się szpitalem, a teraz jestem o te 6 lat starsza i nie wiadomo czy nie będzie gorzej. Po prostu przeraża mnie korzystanie ze szpitala w dobie koronawirusa, a tym bardziej, że nie ma wizyt i mogę długo nie widzieć starszego synka. Czy tylko ja tak mam, że się boję?
Ja w marcu popełniłam największy błąd jaki mogłam. Przerwałam starania przez wirusa. Mój ginekolog, do którego chciałam się zapisać przestał przyjmować. Przestraszyłam się, że nawet jak zajdę w ciąży to nie będę miała badań, usg i badań prenatalnych. 3 miesiące zrobiłam przerwy i jak tylko gabinet otworzył to znów zaczęłam starania. Teraz po czasie wiem, że to była pomyłka [emoji26] Straciłam, aż 3 miesiące a młoda nie jestem. Do tej pory nie jestem w ciąży. Mogłam rozpocząć już dawno jakąś diagnostykę. Teraz nawet jak wszystko zamkną ja nie przestaję się starać. Nigdy! Tym bardziej, że szanse że nagle się uda są marne.Mi bardziej chodzi o to, że pierwsza ciąże 6 lat temu miałam zagrożona, musiałam chodzić na wizyty co kilka dni, raz skończyło się szpitalem, a teraz jestem o te 6 lat starsza i nie wiadomo czy nie będzie gorzej. Po prostu przeraża mnie korzystanie ze szpitala w dobie koronawirusa, a tym bardziej, że nie ma wizyt i mogę długo nie widzieć starszego synka. Czy tylko ja tak mam, że się boję?
Teraz 3 cykle, od razu po odstawieniu tabletek się starałam, bo musiałam wyciszyć jajniki moje policystyczne, więc miła bardzo niespodzianka mimo PCOS i długich cykliJeśli tak to chyba wyślę jakiś prezencioch
Długo się starałaś?
U mnie w rodzinie są bliźniaki. Siostra mojej mamy ma[emoji854] I to tak cudownie, że parka chłopiec i dziewczynka [emoji854] odrazu z głowy [emoji6] ale wiem, że bezpieczniej jest mieć pojedynczą ciążę, bliźniacze są ryzykowne [emoji854]
Mój brat ma bliźniaczki [emoji7] ale ja za nic w świecie nie chciałabym mieć bliźniąt... Nie do ogarnięciaU mnie teściowej brat ma dwa razy bliźniaki, a mój tesc ma siostry bliźniaczki. W mojej rodzinie gdzieś tam u pradziadków były [emoji23][emoji85]
Mi się już 3 raz śniły 2 kreski na teście xD
Mi też się dziś siły 2 kreski, a niestety 1 wyszła.Sny zazwyczaj śnią się na odwrót [emoji17] mam tak za każdym razem [emoji17] nawet w poprzednim cyklu 2 razy śniło się że 2 kreski na teście, A w ostateczności wyszła 1 .
Wyjątkowo w tym cyklu Ani razu jeszcze nie śnił się test [emoji28]
Temperatura jest miarodajna po trzygodzinnym odpoczynku, więc niekoniecznie musi to być o stałej porze dniaDzień dobry, wczoraj znowu zasnęłam po 22 został mi test z poprzedniego cyklu więc dzisiaj sobie zrobiłam, bo dziwne że padam wyspana o 22. Ale to widocznie naprawdę tylko jesień tak wpływa na mnie bo test już bielszy nie będzie
W tym cyklu bierzemy się za testy owulacyjne. Mierzyć temperatury nie dam rady bo u mnie się nie da o jednej godzinie, więc i tak byłoby to niemiarodajne. Mój już chce się zapisywać na badanie nasienia, a to był dopiero drugi CS. Ale to nic nie zaszkodzi w sumie i czekam teraz na tą @ i działamy znowu może przyjść w każdej chwili, bo na dzisiaj mam wg jednej, na wtorek wg drugiej a na środę wg trzeciej aplikacji termin @.