młoda1994
Fanka BB :)
[emoji1787][emoji1787]Hehe mimo, że już się nie udziela to zapamiętamy ją na długo [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji1787][emoji1787]Hehe mimo, że już się nie udziela to zapamiętamy ją na długo [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Też o tym zapomniałam. No to było też przegięcie z jej strony.Ona pożarła się o modlitwy też
Nie widzę ..Widac?
Na żywo jest bardzo jasna różowa Zobacz załącznik 1183927
Ja też jestem nerwus [emoji1787][emoji1787]
Ja nie mam PMS ja jestem nerwus na co dzień [emoji85] i uprzedzając pytanie jak mąż wytrzymuje mówię nie wiem sama jestem w szoku ze siedzi ze mną 10 lat[emoji1787][emoji1787]Jak znosisz PMS? [emoji23] ja kiedyś nie miałam objawów, a z wiekiem jest coraz gorzej. Ostatnio nakrzyczałam w pracy na przemiła panią bez wyraźnej przyczyny, która zawsze dobrze o mnie mówi, do dziś mi głupio [emoji23]
Ja w piątek tak się wydarłam na klientkę (ale na serio miałam powód ), że aż mi potem głupio było. Aktualnie mam pms, nie wiem czy to mnie choć trochę tłumaczy.Jak znosisz PMS? [emoji23] ja kiedyś nie miałam objawów, a z wiekiem jest coraz gorzej. Ostatnio nakrzyczałam w pracy na przemiła panią bez wyraźnej przyczyny, która zawsze dobrze o mnie mówi, do dziś mi głupio [emoji23]
Mój ze mną też 10 lat Ale on spokojny człowiek jest. Idealnie się dobraliśmy. Ja zołza, on ostoja spokojuJa nie mam PMS ja jestem nerwus na co dzień [emoji85] i uprzedzając pytanie jak mąż wytrzymuje mówię nie wiem sama jestem w szoku ze siedzi ze mną 10 lat[emoji1787][emoji1787]
Identycznie jak u mnie [emoji85]Mój ze mną też 10 lat [emoji846][emoji846] Ale on spokojny człowiek jest. Idealnie się dobraliśmy. Ja zołza, on ostoja spokoju [emoji1]