reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Pojechałam do Rossmana kuwa będę się robić na blond może coś z tego wyjdzie 😂😂
Ja z czarnego przechodziłam na blond już z 5 lat temu, ale sama bym nie dała rady. Fryzjerka mi w ciągu 3h zeszła. Teraz sama maluję, a mam bardzo bardzo ciemne swoje. Tylko wellaton 12 mi daje radę rozjaśnić🙂 nigdy nie wrócę do ciemnych włosów!

reklama
Ja w piątek tak się wydarłam na klientkę (ale na serio miałam powód [emoji29]), że aż mi potem głupio było. Aktualnie mam pms, nie wiem czy to mnie choć trochę tłumaczy.

Jesteśmy tylko ludźmi, mamy gorsze i lepsze dni [emoji6] nie przejmuj się. Ja się pytałam kolegów czy coś mówiła po tej akcji, zanim do niej zadzwoniłam, to stwierdzili „ona tez jest kobieta, wiec chyba rozumie” [emoji23][emoji23][emoji23]

Dziewczyny dzisiaj 3dc zawsze gdy robiłam test owu był biały a teraz dobrze widoczna kreska czyżby szybciej owu była? [emoji848] Jak radzicie robić już co dziennie na wszelki wypadek?
Image.jpeg

To że jesteś tu jeszcze "świeżak" nie znaczy że nie masz prawa do wypowiedzenia swojej opinii lub zdania. Forum jest po to by pisać zadawać pytania a jak się komuś nie podoba twoje zdanie /opinia to niech omija szerokim łukiem twój mój czy innej dziewczyny komentarz i nie odpisuje na niego.
Kurcze to ja dziś nie powinnam napisać tego co myślę bo ja to dopiero świeżak z wami jestem 😂

Dziewczyny dzisiaj 3dc zawsze gdy robiłam test owu był biały a teraz dobrze widoczna kreska czyżby szybciej owu była? [emoji848] Jak radzicie robić już co dziennie na wszelki wypadek? Zobacz załącznik 1183954
Ja nigdy nie robię tak wcześnie, więc nawet nie wiem jak wyglądają. Zaczynam tak w 10 dc. Te z allegro mam zawsze białe, takie z apteki są identyczne jak ten twój teraz.

reklama
Do góry