reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dokładnie. Była widoczna i tej dziewczyny (nie pamiętam nicku) mocniejsza poszła na betę a ciazy nie było [emoji2368]
Ta z krwi to pamiętam tylko jedna🤬z każdą z forum się tu pożarła bo uznała, że to co ona myśli to tak musi być, pyta tu na forum i każda jak jej inaczej odpowiedziała, co nie było zgodne z obrana jej teoria to najeżdżała, ostatecznie jej napisałam że ja bym takiej matki nie chciała... Wroclawianka🤦‍♀️

reklama
Niektórzy nie chcą słyszeć prawdy lub obiektywnej opinii tylko potwierdzenie tego, co sami mysla [emoji2272] nie rozumiem, jak zadaje komuś pytanie to po to, by poznać inne opinie, które mnie wyprowadza z błędu lub potwierdza, ze się nie mylę, nie mam omamów itp.
O tak zgadzam się w 100% a ja za swoją opinię większość razy zostaje z hejtowana bo nie myślę tak jak inne [emoji2356]

Ta z krwi to pamiętam tylko jedna[emoji2959]z każdą z forum się tu pożarła bo uznała, że to co ona myśli to tak musi być, pyta tu na forum i każda jak jej inaczej odpowiedziała, co nie było zgodne z obrana jej teoria to najeżdżała, ostatecznie jej napisałam że ja bym takiej matki nie chciała... Wroclawianka[emoji2356]
O to to [emoji1787][emoji1787] właśnie to ty jej napisałaś taki komentarz. Ale chyba @aga.i.nieszka też jej coś dowaliła na forum[emoji85]

No to tym bardziej gdzie masz ciepliwosc. Wiem że łatwo się mówi ale uwierz nie ma co tak szybko testować i się nakręcać. Ja mam 26 lat staram się ponad 7 lat w tym 5 strat na różnym etapie. Dzieci nie mam w domu ani jednego. I nie testuje wcześniej niż 14 dni po terminie miesiączki. Póki co przychodzi w terminie i nawet nie myślę żeby test robić wiedząc że okres będzie na 100%

Koleżanka testuje tak szybko, bo we wcześniejszej ciąży już jej w tym czasie wychodziło - wydaje mi się ze tak gdzieś napisała. Nie rozumiem tylko po co się spierać. My kreski nie widzimy i tyle. Koleżanka widzi - to super. Za kilka dni na innym teście może i my zobaczymy - przecież wszystkie sobie wzajemnie tego życzymy. Narazie na tych testach nic nie widać tu, wiec musi być słabiutka kreska. Widziałam już tu cienie cieni - tu tego cienia nie wiedzę.

Koleżanka testuje tak szybko, bo we wcześniejszej ciąży już jej w tym czasie wychodziło - wydaje mi się ze tak gdzieś napisała. Nie rozumiem tylko po co się spierać. My kreski nie widzimy i tyle. Koleżanka widzi - to super. Za kilka dni na innym teście może i my zobaczymy - przecież wszystkie sobie wzajemnie tego życzymy. Narazie na tych testach nic nie widać tu, wiec musi być słabiutka kreska. Widziałam już tu cienie cieni - tu tego cienia nie wiedzę.
Właśnie a porównywać nie ma co do poprzedniej ciąży. Bo nie ma takich samych 2 ciąż nawet u jednej i tej samej kobiety. Przynajmniej ja się nie spotkałam z tym. W poprzedniej ciąży jej się szybko pokazała kreska a teraz może wyjść jej dopiero tydzień po terminie miesiączki więc no... [emoji2368]

reklama
Czytając forum to myśle ze miewamy podobne zdanie czasem, ale za świeża tu jestem, żeby je czasem wyrazić [emoji16]
To że jesteś tu jeszcze "świeżak" nie znaczy że nie masz prawa do wypowiedzenia swojej opinii lub zdania. Forum jest po to by pisać zadawać pytania a jak się komuś nie podoba twoje zdanie /opinia to niech omija szerokim łukiem twój mój czy innej dziewczyny komentarz i nie odpisuje na niego.

Do góry