reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dokładnie. Była widoczna i tej dziewczyny (nie pamiętam nicku) mocniejsza poszła na betę a ciazy nie było [emoji2368]
Ta z krwi to pamiętam tylko jedna🤬z każdą z forum się tu pożarła bo uznała, że to co ona myśli to tak musi być, pyta tu na forum i każda jak jej inaczej odpowiedziała, co nie było zgodne z obrana jej teoria to najeżdżała, ostatecznie jej napisałam że ja bym takiej matki nie chciała... Wroclawianka🤦‍♀️

reklama
Niektórzy nie chcą słyszeć prawdy lub obiektywnej opinii tylko potwierdzenie tego, co sami mysla [emoji2272] nie rozumiem, jak zadaje komuś pytanie to po to, by poznać inne opinie, które mnie wyprowadza z błędu lub potwierdza, ze się nie mylę, nie mam omamów itp.
O tak zgadzam się w 100% a ja za swoją opinię większość razy zostaje z hejtowana bo nie myślę tak jak inne [emoji2356]

Ta z krwi to pamiętam tylko jedna[emoji2959]z każdą z forum się tu pożarła bo uznała, że to co ona myśli to tak musi być, pyta tu na forum i każda jak jej inaczej odpowiedziała, co nie było zgodne z obrana jej teoria to najeżdżała, ostatecznie jej napisałam że ja bym takiej matki nie chciała... Wroclawianka[emoji2356]
O to to [emoji1787][emoji1787] właśnie to ty jej napisałaś taki komentarz. Ale chyba @aga.i.nieszka też jej coś dowaliła na forum[emoji85]

No to tym bardziej gdzie masz ciepliwosc. Wiem że łatwo się mówi ale uwierz nie ma co tak szybko testować i się nakręcać. Ja mam 26 lat staram się ponad 7 lat w tym 5 strat na różnym etapie. Dzieci nie mam w domu ani jednego. I nie testuje wcześniej niż 14 dni po terminie miesiączki. Póki co przychodzi w terminie i nawet nie myślę żeby test robić wiedząc że okres będzie na 100%

Koleżanka testuje tak szybko, bo we wcześniejszej ciąży już jej w tym czasie wychodziło - wydaje mi się ze tak gdzieś napisała. Nie rozumiem tylko po co się spierać. My kreski nie widzimy i tyle. Koleżanka widzi - to super. Za kilka dni na innym teście może i my zobaczymy - przecież wszystkie sobie wzajemnie tego życzymy. Narazie na tych testach nic nie widać tu, wiec musi być słabiutka kreska. Widziałam już tu cienie cieni - tu tego cienia nie wiedzę.

Koleżanka testuje tak szybko, bo we wcześniejszej ciąży już jej w tym czasie wychodziło - wydaje mi się ze tak gdzieś napisała. Nie rozumiem tylko po co się spierać. My kreski nie widzimy i tyle. Koleżanka widzi - to super. Za kilka dni na innym teście może i my zobaczymy - przecież wszystkie sobie wzajemnie tego życzymy. Narazie na tych testach nic nie widać tu, wiec musi być słabiutka kreska. Widziałam już tu cienie cieni - tu tego cienia nie wiedzę.
Właśnie a porównywać nie ma co do poprzedniej ciąży. Bo nie ma takich samych 2 ciąż nawet u jednej i tej samej kobiety. Przynajmniej ja się nie spotkałam z tym. W poprzedniej ciąży jej się szybko pokazała kreska a teraz może wyjść jej dopiero tydzień po terminie miesiączki więc no... [emoji2368]

reklama
Czytając forum to myśle ze miewamy podobne zdanie czasem, ale za świeża tu jestem, żeby je czasem wyrazić [emoji16]
To że jesteś tu jeszcze "świeżak" nie znaczy że nie masz prawa do wypowiedzenia swojej opinii lub zdania. Forum jest po to by pisać zadawać pytania a jak się komuś nie podoba twoje zdanie /opinia to niech omija szerokim łukiem twój mój czy innej dziewczyny komentarz i nie odpisuje na niego.

Do góry