A endometrium prawidłowo sie rozrasta ?Dzień dobry kobietki. Ja dzisiaj 3dc i już okresu nie ma. Trwał znowu dokładnie 2 dni [emoji2368]
Może nie ma sie za bardzo co złuszczać ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A endometrium prawidłowo sie rozrasta ?Dzień dobry kobietki. Ja dzisiaj 3dc i już okresu nie ma. Trwał znowu dokładnie 2 dni [emoji2368]
Hej, widzę że mnie wyprzedziłaś, ja nadal czekam, dzisiaj 33dc,temp mi spadła 2 dni temu i myślałam że okres będzie, ale nie temp znowu do góry, więc się przesunie, zawsze kilka dni przed @ bolały mnie piersi a teraz nic, dzisiaj widzę że zrobiły się pełniejsze, ale jeszcze nie bolą, ciekawe jak mi się wydłuży ten cyklDzień dobry kobietki. Ja dzisiaj 3dc i już okresu nie ma. Trwał znowu dokładnie 2 dni [emoji2368]
Aaaa
Moje owu kiedyś jak zrobiłam przed @byly o wiele bledsze [emoji848][emoji6]
Yyy testy owu zamiast ciążowego? A jaki w tym sens? Przecież nie wykryją ciążyLaseczki, a powiedzcie mi co Wam wychodziło na teście owu jak faktycznie byłyście w ciąży? bo kupiłam dziś 2 testy ciążowe, ale mi ich szkoda na 27dc, a owulacyjnych mam sporo, więc mogłabym coś zmarnować jutro rano
Ja ostatnio też miałam 2 dni[emoji2368] a zazwyczaj 3 dni mam... Podobno taka moja uroda już... Przed braniem antykoncepcji miałam 4 dni z czego 2 dni mega mocne. Teraz 3 dni i to takie słabe. Martwiłam się, ale gin powiedział, że tak już będę mieć I że wszystko inne jest w porządku [emoji2368]
Nie raz czytalam, ze dziewczyny pisaly, ze test owu im podpowiedzial, że sie udalo, bo np. 10dpo wychodziły im takie kreski jak przed owu. Ja oczywiscie wiem, ze to zaden wskaznik... ale wiecieYyy testy owu zamiast ciążowego? A jaki w tym sens? Przecież nie wykryją ciąży
Nie rozumiem sensu takiego nakręcenia się... To jak trzymanie testu ciążowego i zaglądanie po paru godzinach czy może jednak coś wyszło byleby się bardziej nakręcić. A później przychodzi rozczarowanie i złośćNie raz czytalam, ze dziewczyny pisaly, ze test owu im podpowiedzial, że sie udalo, bo np. 10dpo wychodziły im takie kreski jak przed owu. Ja oczywiscie wiem, ze to zaden wskaznik... ale wiecie
Ja zawsze zazdrościłam tym z krótkim i słabym jak sama zaczęłam taki mieć, to się wystraszyłam. Całe szczęście endo itd przyrasta w normie, jak i cała reszta jest ok ale wiadomo, że człowiek martwi się na zapasKurde ja w młodości miałam 7 dni, z tego 3 mega obfite i bolesne [emoji33] później brałam hormony i dziś @ trwa jakieś 5 dni, do obfitych mogę zaliczyć 1, w porywach 2. Do tego moje długie cykle ok. 35 dni wyregulowały się na ok. 29 dni. Miałam koleżankę która okres miała 4 dniowy, zawsze zazdrościłam [emoji16]