Cześć wam! Wow wczoraj mnie odcięło o 22 więc odespałam cały tydzień jesień daje się we znaki, wczoraj cały dzień byłam śpiąca i było mi mega zimno. Mam nadzieję tylko że nie będę chora a tak poza tym strasznie bolą mnie piersi, @ u bram no wg "mój kalendarzyk" ma być jutro, a wg flo w środę a więc zgadzałoby się
reklama
K
Katijah
Gość
Obstawiam Wczorajsze winoA może to nie testy dziwne tylko coś ze mną jest nie tak
K
Katijah
Gość
No to witaj w klubie ja @ też jutro wg flo a wg moich obliczeń w środęCześć wam! Wow wczoraj mnie odcięło o 22 więc odespałam cały tydzień jesień daje się we znaki, wczoraj cały dzień byłam śpiąca i było mi mega zimno. Mam nadzieję tylko że nie będę chora ☹ a tak poza tym strasznie bolą mnie piersi, @ u bram no wg "mój kalendarzyk" ma być jutro, a wg flo w środę a więc zgadzałoby się
Sherlook
Fanka BB :)
Jednak już czuję objawy @. Tak mnie brzuch napieprza, że muszę procha wziąć Ale na pocieszenie idę na pizzę dziś Zgadzało by się. Zawsze dzień wcześniej już mnie boli.No to witaj w klubie ja @ też jutro wg flo a wg moich obliczeń w środę
A u ciebie są jakieś objawy??
K
Katijah
Gość
Mnie dziś cmil nad ranem jak na @Jednak już czuję objawy @. Tak mnie brzuch napieprza, że muszę procha wziąć Ale na pocieszenie idę na pizzę dziś Zgadzało by się. Zawsze dzień wcześniej już mnie boli.
Ale cycki nic a nic
Sherlook
Fanka BB :)
Też zawsze czuję najpierw rano i z każdym dniem boli częściej i przychodzi małpiszon.Mnie dziś cmil nad ranem jak na @
Ale cycki nic a nic
Hahahaha no być może haha xD chociaż ja grzecznie tylko lampeczka wina no max dwaObstawiam Wczorajsze wino
Facelle często pokazują fałszywe kreski, zrób inny testDziewczyny zrobiłam dziś po południu test facelle z Rossmana. 2 dni spóźnienia @, nie wiem co myśleć... Już wariuje...
No faktycznie dziwne . Ja mam te same , ale barwnik zawsze mi Schodzi cały, A u Ciebie widzę zostają ślady [emoji848]
To mój z dzisiaj
To mój z dzisiaj
Ja to chyba pierdziele nie robię tych testów [emoji23] dziwne jakieś xDZobacz załącznik 1183758
reklama
K
Katijah
Gość
Ciążowy?No faktycznie dziwne . Ja mam te same , ale barwnik zawsze mi Schodzi cały, A u Ciebie widzę zostają ślady [emoji848]
To mój z dzisiaj Zobacz załącznik 1183773