Nie nie owu [emoji28] tak sobie zrobiłam dla sprawdzenia na 3 dni przed @ [emoji28]
Ciążowy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciążowy?
AaaaNie nie owu [emoji28] tak sobie zrobiłam dla sprawdzenia na 3 dni przed @ [emoji28]
Moje były kiedyś białe. Szkoda, że nie wzięłam swoich to bym z ciekawości dziś zrobiłaAaaa
Moje owu kiedyś jak zrobiłam przed @byly o wiele bledsze
Współczuję zawsze najciężej na sercu jest w dniu @. Na pewno twoje marzenie się spełni! Jak nie ten cykl to następny!U mnie w końcu @ ... 3 dni spóźnienia. A mieliśmy taką nadzieję.. nawet moje ulubione modelki są teraz w ciąży. Rano wchodzę na fb, znajoma w ciąży z bliźniakami, ma też synka... Czasem czuję się tak, jakby moje marzenia spełniały się innym ludziom
Ja ostatnio też miałam 2 dni a zazwyczaj 3 dni mam... Podobno taka moja uroda już... Przed braniem antykoncepcji miałam 4 dni z czego 2 dni mega mocne. Teraz 3 dni i to takie słabe. Martwiłam się, ale gin powiedział, że tak już będę mieć I że wszystko inne jest w porządkuDzień dobry kobietki. Ja dzisiaj 3dc i już okresu nie ma. Trwał znowu dokładnie 2 dni
Dobrze, że masz takie wsparcie. To.jest bardzo ważne w tych ciężkich chwilach. Ja również mam duże wsparcie, mojemu tak samo zależy na dziecku jak mnie więc jesteśmy w tym razem i jestem mu bardzo wdzięczna za toStaram się nadal myśleć pozytywnie, na szczęście mam ogromne wsparcie w mężu i za to jestem wdzięczna
Ja nadal liczę na dwie kreski u ciebie po co czytałaś tą ulotkę  A nawet jak nam w tym cyklu nie wyjdzie to w następnym na pewnoA ja ten metaliczny posmak w ustach mam odkąd zaczęłam brać te globulki a faktycznie jest to w skutkach ubocznych