reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

A ja zawsze marzyłam o bliźniakach, mąż mi ostatnio powiedział, że jedno dziecko 9 miesięcy a jak mi się marzyły bliźniaki to musimy się dłużej postarać,wie jak mi humor poprawic☺ ale u nas bliźniaków nie ma w rodzinie
U mnie babcia byla z blizniakow:) a w jej rodzinie jej siostra tez miala blizniaki :) a potem juz chyba nie było

reklama
A jaka to firma? :)
Ja miałam z testeo, w ciągu roku to ja majątek chyba straciłam na testy ciazowe🙈🙈🙈 ale wszystkie jakie Przerobiłam, pinki, clearblue, kardioline, bejbi, i jeszcze wiele których nazw teraz nie przypominam sobie to na żadnym nigdy nie miałam kreski fabrycznej, ani nigdy mi się druga kreska nie pokazala

Załączniki

• Screenshot_20200719-120745.jpg
    Screenshot_20200719-120745.jpg
    82,1 KB · Wyświetleń: 61
Ja miałam z testeo, w ciągu roku to ja majątek chyba straciłam na testy ciazowe🙈🙈🙈 ale wszystkie jakie Przerobiłam, pinki, clearblue, kardioline, bejbi, i jeszcze wiele których nazw teraz nie przypominam sobie to na żadnym nigdy nie miałam kreski fabrycznej, ani nigdy mi się druga kreska nie pokazala
Aha ja ich nawet nie znam szczerze mowiac, ja znam tylko taki "poproszę najczulszy test" hehe nigdy tak na firme nie zwracalam uwagi 😁

reklama
Dziewczyny a mam takie pytanie dotyczące badania szyjki, po jakim czasie od owu powinna się obniżyć, bo przedwczoraj myślałam, że jest nisko, ale wczoraj znowu była wysoko, więc troszkę zgluplam, ale może źle zbadałam przedwczoraj

Do góry